
Δεν είναι μόνο η εμπλοκή που διαβάζετε σήμερα στο alithia.gr που αφορά στη μεταστέγαση του ΕΟΠΥΥ η οποία σε κάνει να βγαίνεις από τα ρούχα σου, οι ιστορίες τρέλας στο ελληνικό δημόσιο, μάλλον είναι… ρουτίνα. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός της κατά το ήμισυ θέρμανσης που υπάρχει στο κτήριο του ΙΚΑ.
Ο όροφος που στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες θερμαίνεται ενώ το ισόγειο, όπου και τα ιατρεία – όποια εξακολουθούν να λειτουργούν, αφού οι γιατροί που έχουν απομείνει είναι ελάχιστοι- έχει θερμοκρασία εξωτερικού χώρου. Δηλαδή όσοι ασφαλισμένοι έχουν ραντεβού με γιατρό καλά θα κάνουν να πάνε καλά ντυμένοι.
Το παραπάνω συμβαίνει τουλάχιστον ένα δίμηνο κι αυτό με ευθύνη της 2ης ΥΠΕ, στην οποία υπάγεται το ΠΕΔΥ (δηλ. οι ιατρικές υπηρεσίες) γιατί ακόμη ψάχνουν τη φόρμουλα για το πώς θα προχωρήσει η διαδικασία και πως θα μοιράσουν ΙΚΑ και ΠΕΔΥ το κόστος αγοράς του πετρελαίου θέρμανσης.
Λες και δεν αναγνωρίζουν ότι και στη μια και στην άλλη περίπτωση αυτός που τελικά το πληρώνει δεν είναι άλλος από το δημόσιο, δηλαδή όλους εμάς.







































