Χίος, Δευτέρα 6 Ιουλίου

Δεν χρειάζεται να κάνουν auto stop οι φοιτητές

Έχει αρκετά δρομολόγια το ΚΤΕΛ, ενημερώνει ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χίου, Σ. Βενέτος
Δείτε το Βίντεο
Δευ, 16/09/2019 - 15:18

To Aστικό ΚΤΕΛ καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες μετακίνησης των φοιτητών από και προς τις φοιτητικές εστίες και δεν χρειάζεται να προβαίνουν σε auto stop, αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Χίου, Σίμος Βενέτος.

Ο κ. Βενέτος  συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Σταμάτη Κλούβα και συζήτησαν το θέμα της μετακίνησης των φοιτητών που διαμένουν στις φοιτητικές εστίες και όπως  ενημερώνει ότι από 1η Οκτωβρίου2019 θα ισχύουν τα παρακάτω:

1) Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες και τα Σαββατοκύριακα υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός δρομολογίων.

2) Το τελευταίο δρομολόγιο από το ΚΤΕΛ της Χίου προς τις φοιτητικές εστίες είναι στις 21.45 με επιστροφή στις 22.00

3) Υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριόριστων διαδρομών για τους φοιτητές που κοστίζει 10 ευρώ

4) Το εισιτήριο ανά διαδρομή ανέρχεται στο ποσό των 0,60 ευρώ.

Για την ενημέρωση των φοιτητών έχουν αναρτηθεί σε εμφανές σημείο στις φοιτητικές εστίες οι παραπάνω πληροφορίες

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/07/2020 - 11:34

Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης 19χρονος από την ακτή του Ελεφαντοστού άγρια χτυπημένος στο στήθος και στην κοιλιά με μαχαίρι από Αφγανό. Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται χτυπημένοι με μαχαίρι στην κοιλιά και στο μηρό άλλοι δυο Αφρικανοί από το Κονγκό και την Ακτή του Ελεφαντοστού 33 και 19 ετών αντίστοιχα. Ενώ ένας τρίτος νοσηλεύεται χτυπημένος με ξύλο στο κεφάλι

Όλα ξεκίνησαν στις 2 περίπου μετά τα μεσάνυχτα με αφορμή την κλοπή από Αφγανό ενός κινητού τηλεφώνου ιδιοκτησίας Αφρικανού. Σύντομα η σύρραξη γενικεύτηκα με τα παραπάνω αποτελέσματα.

Από την αστυνομία έχουν γίνει προσαγωγές και θεωρείται ότι ο ένας από τους προσαχθέντες είναι ο Αφγανός δράστης της φονικής επίθεσης.

 

Αναδημοσμίευση από stonisi.gr