Δεν μπορεί να… αγνοείται η Βόρεια Χίος

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βολισσού στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 06/06/2021 - 22:52

Ο Σωτήρης Παραδείσης είναι δικός μας άνθρωπος, άρα… αδικημένος. Πάντα κοντά στα Μέσα ενημέρωσης, συγγράφει, ερευνά, δημοσιογραφεί, αλλά κυρίως είναι βεβαίως δοσμένος στην εκπαίδευση ως διευθυντής του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις της γενέτειρας του Βολισσού, της οποίας εσχάτως είναι και Πρόεδρος της Κοινότητας.

Έβαλα υποψηφιότητα, για να μην εκλεγώ αλλά… προέκυψε, λέει με τη γνωστή του ευθύτητα στον Γιάννη Τζούμα, την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. καλεσμένος στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως».

Αναφέρεται στα προβλήματα της Αμανής, εκφράζει παράπονα αλλά και προτάσεις, παραθέτει ζητήματα με δυναμισμό, αλλά ταυτόχρονα βλέπει μέχρι και…Μουσείο Γιαλούρη στην περιοχή, με την φιλοξενία μόνιμης έκθεσης με τα έργα του μεγάλου Χιώτη καλλιτέχνη.

Ονειρεύεται όλη την περιοχή της Βόρειας Χίου να κινείται με ήπιες ενεργειακές μορφές, αρνείται να συνεχίζει να αγνοείται από την πολιτεία και την δημοτική αρχή, με την οποία έχει τα παράπονα του, λέει ευθέως ότι η λογική ενδιαφερόμαστε μόνο για τους ψήφους πρέπει επιτέλους να τελειώσει και βλέπει μέχρι και… Δανούς πολίτες, που δουλεύουν μέσω διαδικτύου να μένουν σχεδόν μόνιμα στον… παράδεισο, γιατί αυτός είναι η Βόρεια Χίος.

Αν μη τι άλλο έτσι κι’ αλλιώς η συνομιλία με τον Σωτήρη Παραδείση έχει από μόνη της ξεχωριστό ενδιαφέρον.

aytoprosopos_me_ton_sotiri_paradeisi

Σχετικά Άρθρα