"Δεν θέλουμε τίποτα από κανένα αλλά και δεν παραχωρούμε τίποτα σε κανένα"

Μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ από την Χίο
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 08/04/2021 - 13:29

«Οι ένοπλες δυνάμεις είναι εδώ και εγγυώνται την εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία. Δεν θέλουμε τίποτα από κανένα αλλά και δεν παραχωρούμε τίποτα σε κανένα», ανέφερε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Χίο.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπογράμμισε στην δήλωση του τον ιδιαίτερο, όπως τον χαρακτήρισε, δεσμό με την Χίο καθώς υπηρέτησε στο νησί μας ως υπολοχαγός σε Λαγκάδα και Καρυές ενώ τόνισε τον πολλαπλό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην ελληνική κοινωνία.

«Εχουμε δώσει ένα μεγάλο μέρος από το υγειονομικό μας προσωπικό στην επιχείρηση «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό των πολιτών», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, όπου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνο στον οποίο πρόσφερε την αναμνηστική πλακέτα αρχηγού ΓΕΕΘΑ και αναμνηστικό επετειακό νόμισμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χίου ευχαρίστησε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την επίσκεψη του στην Χίο ενώ του πρόσφερε μια γκραβούρα με την πυρπόληση της Τουρκικής Ναυαρχίδας από τον Κωνσταντίνο Κανάρη, υπογραμμίζοντας οτι η «Περιφερειακή Ενότητα θα είναι αρωγός σε κάθε ανάγκη των Ενόπλων δυνάμεων».

 

den_theloyme_tipota_apo_kanenan_alla_kai_den_parahoroyme_tipota_se_kanenan

Σχετικά Άρθρα