Χίος, Παρασκευή 19 Απριλίου

Διάβαση ΑμΕΑ... μυαλού

Σάβ, 13/04/2019 - 20:38

Η φωτογραφία χωρίς περιττά σχόλια στις 7.50 μ.μ. του Σαββάτου στην αρχή του πεζόδρομου της Βουπάλου.

Να σημειωθεί ότι η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά με την νοοτροπία μας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας οι βεβαιωμένες παραβάσεις  έχουν αυξηθεί 150% με το υπάρχον προσωπικό, που δεν επαρκεί.

Παρά ταύτα προτιμάμε να πληρώνουμε, παρά να σεβόμαστε στοιχειώδεις κανόνες όχι οδικής αλλά ανθρώπινης συμπεριφοράς.

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/04/2019 - 14:55

Η δύναμη κάθε τόπου είναι τα παιδιά, η συνέχεια των ανθρώπων δηλαδή, που θα βοηθήσουν στην συνέχιση της ύπαρξής τους! Αυτή τη δύναμη λοιπόν, οφείλουμε να την ενισχύουμε, να την στηρίζουμε, να την φροντίζουμε με κάθε τρόπο και ειδικά εμείς, οι κάτοικοι των χωριών της Αμανής! Όσο υπάρχουν παιδιά, υπάρχει και ζωή!

Πώς λοιπόν να μην συγκινηθείς όταν ανακαλύπτεις όχι έναν αλλά 2 λογαριασμούς στο Instagram που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το χωριό μας από την ίδια την νεολαία του; Τα παιδιά μας ανυπομονούν να έρθει το καλοκαίρι στο χωριό μας, στα Αφροδίσια μας, ακριβώς όπως ανυπομονούσε εμείς, η λίγο μεγαλύτερη γενιά από εκείνα, ακριβώς όπως έκαναν και οι δικοί μας και πάει λέγοντας. Είναι μία αγάπη που αποκτούμε από τους δικούς μας για τον τόπο μας, την πατρίδα μας, το χωριό μας και εμείς οφείλουμε με κάθε τρόπο να την προβάλλουμε! Συγχαρητήρια στα παιδιά μας! Ελάτε να τους ακολουθήσουμε!

Από την ιστοσελίδα Αφροδίσια