Δωρεά 23 κλιματιστικών στο Γηροκομείο

Τρί, 30/03/2021 - 20:04
φωτο αρχείου

Δωρεά 23 κλιματιστικών στο Γηροκομείο Κάμπου Χίου αποφάσισε ο Παγχιακός Σύλλόγος Νέας Υόρκης “O ΚΟΡΑΗΣ”.

Σχετική είναι η παρακάτω επιστολή προς τον Διευθυντή του Γηροκομείου “Ζωρζής Μιχαληνός” κον Ευάγγελον Σταμούλη.

Αγαπητέ κύριε Σταμούλη, ευχαρίστως σας πληροφορούμε πως η ολομέλεια του Παγχιακού Συλλόγου Νέας Υόρκης “O ΚΟΡΑΗΣ”, εις την συνεδρίαση της 17ης Μαρτίου ένέκρινε ομοφώνως την δωρεάν και των 23 αιτηθέντων κλιματιστικών δια τας ανάγκας του ευαγούς ιδρύματος.

Ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όπως ομού μετά του αντιπροσώπου μας κυρίου Νικολάου Γανιάρη προχωρήσετε εις την αγορά και εγκατάστασή των, ούτως ώστε να είναι έτοιμα προς χρήσην τους καλοκαιρινούς μήνες.
 
Λόγω της αυξημένης ποσότητας ευελπιστούμε πως θα πετύχετε καλύτερη τιμή χωρίς φυσικά να αλλάξει η ποιότητα.
 
Όταν θα έχετε δρομολογήσει τα πάντα, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα, περιγράφοντας το όνομα της κατασκευάστριας εταιρείας, επισυνάπτοντας φωτογραφία ενός σώματος, το όνομα και γενικά τα στοιχεία του προμηθευτή, τιμολόγιο με το συνολικό ποσό καθώς και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού του προμηθευτή, στον οποίον κατευθείαν θα εμβάσουμε την πληρωμή μας.
Επιπροσθέτως θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι ειλικρινά χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αξιωνόμαστε να είμαστε αρωγοί ιδρυμάτων της γενέτειρας και να απαλύνομε το κατά δύναμην τον πόνον ατόμων της τρίτης ηλικίας. Η πληρωμή μας είναι αυτή καθ’ αυτή η προσφορά, που μας χαρίζει μια σπάνια γεύση ικανοποίησης.
 
Όταν ανακοινώσετε τα ευχάριστα στους τροφίμους σας, μην ξεχάσετε να τους μεταφέρετε τους θερμούς μας χαιρετισμούς και την αγάπη μας.
 
Ευχόμεθα να ξεπεραστούν τα προβλήματα της πανδημίας, να μπορέσουμε να επισκεφτούμε το καλοκαίρι το νόστιμον ήμαρ... να επισκεφτούμε το ίδρυμα και να σφίξουμε το χέρι των συνανθρώπων μας.

Με την ευκαιρία της ονομαστικής σας εορτής, Σας παρακαλώ δεχθείτε “Τα Χρόνια Πολλά“ εκ μέρους του Προέδρου Κυρίου Παναγιώτη Γεραζούνη, των μελών του Δ. Συμβουλίου και εμού προσωπικά. Καλή υγεία για να συνεχίζετε να υπηρετείτε τον άνθρωπο.

 
Με πολλή εκτίμηση δια τον Παγχιακό Κοραή Νέας Υόρκης

Στέλιος Τάτσης - Γενικός Γραμματέας

Σχετικά Άρθρα