Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

Δυναμικό παρών μαθητών και εκπαιδευτικών στα Λύκεια της Χίου

Δευ, 11/05/2020 - 13:26

Ικανοποιημένη από την προσέλευση μαθητών και εκπαιδευτικών, σήμερα πρώτη ημέρα έναρξης των μαθημάτων στη Γ' Λυκείου, ήταν η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευτυχία Βλυσίδου.

Στα Γενικά λύκεια στην τάξη μπήκαν 151 από τους συνολικά 212 μαθητές και 75 από τους 88 καθηγητές, στα ΕΠΑΛ έδωσαν παρών 61 από τους 87 συνολικά μαθητές τους και 78 από τους 84 καθηγητές, ενώ στα ημερήσια Γυμνάσια με Λ.Τ. Βολισσού, Οινουσσών, Ψαρών και Μουσικό έκαναν μάθημα 20 από τους 22 μαθητές της Γ' λυκείου και δίδαξαν 28 από τους 29 καθηγητές.

"Τηρήθηκαν τα μέτρα ασφάλειας, όλα πήγαν καλά και θα εξετάζουμε μέρα με την ημέρα τα δεδομένα", ανέφερε στο Ράδιο «Αλήθεια» η κα Βλυσίδου .

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 09/08/2020 - 21:49

 Σήμερα ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" διοργάνωσε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αιμοδοσία στον Εμπορειό. Η δράση είχε τη στήριξη του Δ.Σ και της διοικήτριας του Σ.Ν.Χ. Ελ. Κανταράκη της κοινότητας Πυργίου και του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργίου!

Την αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφεριάρχης Π . Μπουγδάνος η Διοικήτρια του Σ.Ν.Χ.  Ελ. Κανταράκη και η Πρόεδρος του Πυργίου  Ειρ. Βολάκη.

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" τους ευχαριστεί θερμά όπως επίσης ευχαριστεί τους Αιμοδότες για τη προσφορά τους και το Ξενοδοχείο Emporios Bay για την ευγενική παραχώρηση του χώρου .

Έγινε συλλογή 26 μονάδων αίματος, πολύ περισσότερων από πέρσι.

Άντε και του χρόνου περισσότερες.