Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Δυο- δυο οι σχολές γονέων σε Χίο και Οινούσσες

Τρί, 03/03/2020 - 16:31

Δύο Σχολές Γονέων  παιδιών των παιδικών σταθμών και των Νηπιαγωγείων της Χίου, δημιουργήθηκαν φέτος από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Χίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό με την λειτουργία τους, δελτίο τύπου, οι σχολές αυτές  συντονίζονται από την Ψυχολόγο της Διεύθυνσης και θα ολοκληρωθούν τον Απρίλιο.

Επίσης, υλοποιούνται  δύο Σχολές Γονέων στις Οινούσσες,  για γονείς παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου οι οποίες συντονίζονται από την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας και θα ολοκληρωθούν τον Μάιο.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Χίου θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους γονείς στον σημαντικό ρόλο της ανατροφής των παιδιών και με νέες Σχολές Γονέων στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ: 2271350053 και 2271350057.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 29/05/2020 - 06:21
Γιώργης Ζώας

Ο Γιώργος Ζώας είναι ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Χίου, που προέκυψε μετά τις εκλογές της Ένωσης στις 22 Μαϊου. 

Στις άλλες θέσεις του Δ.Σ. εξελέγησαν οι: Κωνσταντίνος Κοτσάνης, αντιπρόεδρος, Σουλτάνα Δούρα, γενική γραμματέας, Νικόλαος Κολλιάρος, ταμίας και μέλη οι Εμμανουήλ Μιμίδης, Κωνσταντίνος Βασιλάκης και Κωνσταντίνος Τρικύλας.

Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία εξελέγησαν οι Κωνσταντίνος Κοτσάνης και Γιώργος Ζώας και για το νομαρχιακό τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ οι Ματθαίος Χρυσούλης και Νικόλαος Κολλιάρος.