Έφυγε ο Γιάννης Ντομάτας

Τρί, 19/02/2019 - 20:29
Ο Γιάννης Ντομάτας δεύτερος από αριστερά με τη Μικρασιατική το 2010

Έφυγε από τη ζωή ο συμπατριώτης μας, Γιάννης Ντομάτας.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χίου, με αφορμή το δυσάρεστο αυτό γεγονός εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα: 

"Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του παλαίμαχου διαιτητή, Ντομάτα Γιάννη και πρώην μέλους της πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Χίου.

Ενός εκλεκτού μέλους της αθλητικής κοινωνίας μας και ενός εξαίρετου ανθρώπου, που υπηρέτησε με σθένος και αξιοπρέπεια τη χιώτικη διαιτησία και το ποδόσφαιρο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χίου και το Τοπικό Όργανο Διαιτησίας ,εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Τ.Ο.Δ. θα παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία.

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 23ης και 24ης Φεβρουαρίου."

Και η ΕΠΣ Χίου εξέδωσε ψήφισμα, όπου αναφέρει:

"Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου στην αναγγελία του θανάτου του Ιωάννη Ντομάτα, ποδοσφαιριστή, παράγοντα επί σειρά ετών σε αρκετά σωματεία, διαιτητή και παρατηρητή, αποφάσισε τα παρακάτω:

1) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

2) Να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου.

3) Να τηρηθεί 1' σιγή σε όλους τους αγώνες του σαββατοκύριακου 23 και 24 Φεβ 2019."

Τέλος, και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου, σε ανακοίνωσή της, που υπογράφουν ο Πρόεδρός της Εμμανουήλ Πάχος και τα μέλη της Κωνσταντίνος Βεγίνας και Ελευθέριος Μπλάτζιος, αναφέρει:

"Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και οικείους του Γιάννη Ντομάτα που έφυγε εχθές από τη ζωή. Ο Γιάννης Ντομάτας υπήρξε ποδοσφαιριστής, προπονητής, παράγοντας, διαιτητής και μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Χίου. Από όποια θέση και αν υπηρέτησε το χιώτικο ποδόσφαιρο ξεχώρισε για το ήθος και το σθένος του. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ιδιαίτερα αγαπητός στο χιώτικο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς το χιώτικο ποδόσφαιρο είναι από σήμερα πιο φτωχό. Αιωνία η μνήμη του."

 

Η φωτογραφία από τη Μικρασιατική, που επίσης εξέδωσε συλληπητήρια ανακοίνωση, με τον Γιάννη Ντομάτα δεύτερο από αριστερά (με την κόκκινη γραβάτα), στην ομάδα όπου αγωνίστηκε αλλά υπηρέτησε και σαν παράγοντας.

Σχετικά Άρθρα