Χίος, Παρασκευή 23 Αυγούστου

Έφυγε ο Μάρκος Ψώρας

Τρί, 09/07/2019 - 16:08

Ενας ενεργός άνθρωπος της εργασίας και της ηθικής, ένας καλός Βρονταδούσης δεν είναι πιά στην ζωή.

Αναφερόμαστε στον εργολάβο Μάρκο Ψώρα, ο θάνατος του οποίου βύθισε στον πένθος ειδικά την ιδιαίτερη του πατρίδα, που υπεραγαπούσε.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω ψήφισμα της Ομάδας "Ο".

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  Ομάδας  Εθελοντικής  Δράσης  Χίου  –  «ΟΜΙΚΡΟΝ»  συνήλθε εκτάκτως τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 στο δυσάρεστο άγγελμα του θανάτου του αείμνηστου Μάρκου Νικολάου Ψώρρα.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και την προσφορά του θανόντα, ο οποίος ήταν επίτιμο μέλος της Ομάδας μας, υπογραμμίζοντας την  αγάπη και τη φροντίδα με την οποία περιέβαλε την Ομάδα, υποστηρίζοντας όλες τις δραστηριότητες της.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον αείμνηστο Μάρκο Νικολάου Ψώρρα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας Εθελοντικής Δράσης Χίου – «ΟΜΙΚΡΟΝ» αποφάσισε ομόφωνα:

Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη των μελών του και την εγκάρδια και αμέριστη συμπαράσταση τους στην οικογένειά του.

Να διοργανώσει φιλοπεριβαλλοντική δράση στη μνήμη του.

Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος

Τα μέλη

 

 

 

Γεώργιος Ροδάκης

 

Στέφανος Λάμας

 

Συμεών Νικήτας

 

Παναγιώτης Μαρίνος

 

Πέτρος Τριπολίτης

 

 

Σχετικά Άρθρα

'Ανοιξαν πανιά για τις Οινούσσες οι ιστιοπλόοι
Παρ, 23/08/2019 - 14:54

 

Άνοιξαν πανιά από το πρωί για τις Οινούσσες, τελικό προορισμό της διοργάνωσης, οι ιστιοπλόοι της Aegean Regatta που τις δύο προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν για πρώτη φορά στα Ψαρά, αφήνοντας θετικό αποτύπωμα.

Το νησί υποδέχθηκε 450 ιστιοπλόους και μέλη της οργανωτικής επιτροπής και το "πείραμα" ήταν επιτυχημένο, με το Δήμαρχο Ψαρών, Κώστα Βρατσάνο να δηλώνει στο Ράδιο "Α" ότι ο απολογισμός είναι απολύτως θετικός.

"Το βασικό μέλημα ήταν να μπουν και να δέσουν με ασφάλεια. Αυτό έγινε στη νέα πλωτή εξέδρα, οι συμμετέχοντες γνώρισαν το νησί μας και παρόλο που υπήρξε ένα πρόβλημα με την εξεύρεση δωματίων βρέθηκαν ακόμη και κάποια σπίτια Ψαριανών που έλειπαν για να φιλοξενηθούν κάποιοι σ'αυτά. Ήταν σημαντική η προβολή και η διαφήμιση που έγινε στο νησί. Μάλιστα ορισμένοι μας είπαν ότι εντυπωσιάστηκαν από τα Ψαρά και θα έρθουν ξανά", ανέφερε ο Δήμαρχος.