Χίος, Σάββατο 6 Ιουνίου

Εχασε τη ζωή του κάνοντας Μότο κρος !

Κυρ, 06/05/2018 - 21:08
φωτο αρχείου

Το χόμπι του για το μότο κρος πλήρωσε ακριβά 31χρονος συμπολίτης μας, καθώς το μεσημέρι, στη διάρκεια ενός ελιγμού, στην πρόχειρη πίστα μότο κρος, που βρίσκεται στα Κεραμεία, έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα την θανατηφόρα πτώση του.

Το τραγικό της περίπτωσης είναι ότι η οικογένεια του, έχει χάσει άλλο ένα παιδί ακόμα, πάλι θύμα θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

Στο μεταξύ, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ο ένας από τους δύο αποσπασμένους Αστυνομικούς, 39 και 41 ετών, που τα ξημερώματα έχασαν τον έλεγχο δικύκλου, που οδηγούσαν, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στις νησίδες της Φάρκαινας. Ο δεύτερος Αστυνομικός νοσηλεύεται επίσης ,αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 06/06/2020 - 19:07
φωτο αρχείου

Είναι τόσο δυνατός ο Νοτιάς στα Ψαρά, που δεν μπόρεσε να προσεγγίσει τον ΠΑΦ 70 «Ρώ» του Λιμενικού Σώματος, που μετέφερε πεζοπόρο τμήμα 9 πυροσβεστών, οι οποίοι έσπευσαν προς ενίσχυση των τοπικών δυνάμεων, που αγωνίζονται να σβήσουν την φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι από άγνωστη αιτία σε δύσβατη περιοχή 4 χιλιόμετρα Νότια τον μοναστηριού του νησιού.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κ. Βρατσάνο πολλές ομάδες εθελοντών, με το Πυροσβεστικό όχημα του Δήμου προσπάθησαν να την περιορίσουν ανεπιτυχώς γι’ αυτό αρχικά επιχειρήθηκε βοήθεια από πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου.

Οι ντόπιοι έκαναν καλή δουλειά μας είπε ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου Σταύρος Καπελαρίδης αλλά είναι τέτοια η φύση της πυρκαγιάς, που σε συνδυασμό με τους δυνατούς Νότιους ανέμους, δεν σβήνεται χωρίς πυροσβεστικά μέσα.

Προς τούτο έχουν αποσταλεί δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη από την Θεσσαλονίκη ενώ ένα άλλο 9μελές πυροσβεστικό πεζοπόρο τμήμα επιβιβάστηκε στο Super puma, που εδρεύει στο αεροδρόμιο και αναχώρησαν για τα Ψαρά. To ελικόπτερο μάλιστα προσέδεσε κάδο και επιχειρεί κας ως... πυροσβεστικό.

Η πυρκαγιά επεκτείνεται σε μεγάλη έκταση, ευτυχώς δεν προσέγγισε το Μοναστήρι, ενώ απείλησε αρκετά μελίσσια των κατοίκων, που όμως απομακρύνθηκαν

Τεράστιο το μέτωπο της πυρκαγιάς