
Τρί, 03/06/2025 - 21:35

Τα παράπονα του προς την Δημοτική αρχή, για τα... Δασικά δένδρα της οδό Βενιζέλου εκφράζει ο Πλοίαρχος Δημ. Καρδασιλάρης με την επιστολή που ακολουθεί:
Αξιότιμοι κύριοι
Φτάσαμε στο όριο της υπομονής μας , και της ανεκτικότητας μας εφόσον οι πρόγονοι μας , μας χάρισαν το δικαίωμα να μένουμε στην οδό Ελ Βενιζέλου 65 από το 1910.
Και εισέρχομαι κατευθείαν στα προβλήματα μας :
- Τα δέντρα που φυτεύτηκαν πριν 10-15 χρόνια έφτασαν και πέρασαν το ύψος του μπαλκονιού μας και της ταράτσας μας. Κίνδυνος από αέρα να σπάσουν κλαδιά να χτυπήσουν κόσμο , οι ρίζες βγαίνουν στην άσφαλτο , τα μαγαζιά υποφέρουν και εμείς.
- Μας βεβαίωσαν ότι δεν καίγονται ωστόσο ποιος το εγγυάται από κακόβουλη ενέργεια ; Εννοούν ότι είναι άκαυστα .
- Τα κανάλια των μπαλκονιών μας , βούλωσαν από τα χοντρά κομμάτια γύρης φυλλωσιάς , κλαδιών και την Κυριακή πρέπει να έλθουν υδραυλικοί να τα ξεβουλώσουν , να μεγαλώσουν τις ροές των μπαλκονιών , και να τα αντικαταστήσουν.
- Ζητώ από τον Δήμο Χίου να πληρώσει τους υδραυλικούς αφού τα μπαλκόνια μας γεμίζουν από τα δέντρα αυτά που προανάφερα !
- Ένας καθαριστής του Δήμου Χίου με ένα φαράσι τον λυπήθηκα 08,00 π.μ. να μαζεύει στον δρόμο με το φαράσι λίγα φυλλαράκια και τούφες από γύρη , που εδώ πνίγεται όλη η Βενιζέλου . Αναρωτιέμαι που είναι το αυτοκίνητο με τις βούρτσες που έπλενε τους δρόμους; Και απαντάει με τρεμάμενη φωνή δεν έχουν Οδηγούς ! Εδώ υπάρχει Θέμα και αμέλεια ! Ανταλλακτικές βούρτσες και υλικά άραγε έχουν;
- Αν εγώ δεν πρόσεχα στα κρουαζιερόπλοια τα λεγόμενα καναλέτα (στις πισίνες – ανοιχτά καταστρώματα ) με κόσμο και πιεστικά πλυστικά , θα με είχαν ξεμπαρκάρει σε μια εβδομάδα από τα παράπονα των επιβατών , και πιστέψτε δεν χαρίζουν σε κανένα , και ας έχει 20 χρόνια καριέρα !
- Δεν αφήνεται τα γραφεία σας στην Δημαρχία να οδηγήσετε αυτό το μηχάνημα να μας καταλάβετε , αφού σας στέλνουμε τόσα γράμματα , εφημερίδες και εσείς; Κανονικά αδιαφορείτε αφού καθίσατε εκεί που παλεύατε προεκλογικά .
- Kαι αν δεν σας αρκούν οι φωτο , δεν έχω δει κανένα σας να περνάει από τα μαγαζιά της Βενιζέλου , όπως κάνατε προεκλογικά !
Μετά τιμής
Πλοίαρχος ΕΝ Δημ. Καρδασιλάρης