Εκλογές στο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδ. υπαλλήλων Χίου

Τετ, 23/06/2021 - 15:52

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση πραγματοποιεί την ερχόμενη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 7 μ.μ. στο δημοτικό κήπο (δίπλα στις εγκαταστάσεις του θερινού κινηματογράφου) το σωματείο Εμπορουπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου.

Ακολουθεί το σχετικό κάλεσμα από τη διοίκησή του:

«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου, τη Δευτέρα 28 Ιούνη 2021 στις 19:00 δίπλα από τον πάλαι ποτέ “CINE Κήπος”, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

• Απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

• Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

• Έγκριση απολογισμού του Διοικητικού συμβουλίου.

• Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, οι τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις μας έδειξαν ότι μόνο μέσα από το συλλογικό αγώνα μπορούμε να δώσουμε τη μάχη για τα μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματα στους χώρους δουλειάς. Ο ατομικός δρόμος οδηγεί τον κάθε εργαζόμενο μόνο στη χασούρα.

Γι’ αυτό μην το σκέφτεσαι άλλο. Κάνε το βήμα.

Έλα στη συνέλευση του Σωματείου που ξέρεις από το 1990 και δεν σε έχει προδώσει επειδή στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι ταξικές δυνάμεις, που αγωνίζονταί ατάντευτα για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα των εργαζομένων.

Συσπειρωνόμαστε στο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου, κάνουμε πιο δυνατή τη φωνή μας!

Ο δρόμος υπεράσπισης της ζωής, των συμφερόντων και των οικογενειών μας, της τάξης μας, η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, η ενότητα είναι η δύναμή μας απέναντι στην κυβέρνηση, την εργοδοσία και τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που σ’ όλη την περίοδο της πανδημίας θεωρούν κόστος την προστασίας της υγείας μας μέσα στους χώρους δουλειάς και απέναντί στους οποίους έδωσε μάχη το Σωματείο μας.

Το σωματείο είμαστε εμείς, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι του κλάδου. Η μαζικότητα του Σωματείου και η συλλογική δράση είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε σήμερα για να αντισταθούμε απέναντι στα αντεργατικά μέτρα. Σε καλούμε να πάρεις μέρος στη  Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες για Σωματείο γερό και μαζικό.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο επιλέχθηκε εξωτερικός χώρος για να εξασφαλίσουμε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των συναδέλφων, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά κ.τ.λπ.»

Σχετικά Άρθρα