Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Ενημέρωση για τον διαβήτη στις Οινούσσες

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 24/11/2019 - 18:59

Με κεντρικό μήνυμα ότι ο ορθώς ρυθμισμένος διαβήτης δίνει μακρόβια και ποιοτική ζωή στον διαβητικό, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα "Μαρίας Π. Λαιμού" με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία η επιστημονική κι ενημερωτική συνάντηση, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Οινουσσών.

Με ομιλητές την ενδοκρινολόγο-διαβητολόγο δρ Τερψιθέα Γιασσά-Πλέσσα, τον γυναικολόγο δρ. Χρυσοβαλάντη Κουμπή και την επίσης γυναικολόγο κα Αικατερίνη Κοζακοπούλου κάτοικοι και φορείς ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις σχετικά με την πρόγνωση και αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη όπως και για το διαβήτη κύησης και έκαναν πολλές ερωτήσεις γύρω από την πάθηση και τις επιπλοκές της.

Στο τέλος της εκδήλωσης με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Ιατρείου Οινουσσών διανεμήθηκαν ηλεκτρονικοί μετρητές σακχάρου στους ενδιαφερομένους.

Ήταν μια ακόμη προσπάθεια του Δήμου για υπεύθυνη ενημέρωση και γνώση που στέφθηκε με επιτυχία.

Οι φωτογραφίες είναι της Ευγενίας Γ. Χαλκιά

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 07:50

Έτσι μια απλή αλλαγή ονόματος είναι και... χρώματος αρκεί να μην το βλέπει κανείς συναισθηματικά .

Αναφερόμαστε στο πλοίο o"ZEUS D" που πραγματοποιεί ταξίδια στην Σύμη και δεν είναι άλλο από το πλοίο "ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙ" το σκάφος που από το 1982 έως το 2006 ήταν ο καθημερινός ομφάλιος λώρος των Οινουσσών με την Χίο.

Καλοτάξιδο και ως... Ζεύς.