Χίος, Κυριακή 29 Μαρτίου

Ενημέρωση για τον διαβήτη στις Οινούσσες

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 24/11/2019 - 18:59

Με κεντρικό μήνυμα ότι ο ορθώς ρυθμισμένος διαβήτης δίνει μακρόβια και ποιοτική ζωή στον διαβητικό, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα "Μαρίας Π. Λαιμού" με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία η επιστημονική κι ενημερωτική συνάντηση, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Οινουσσών.

Με ομιλητές την ενδοκρινολόγο-διαβητολόγο δρ Τερψιθέα Γιασσά-Πλέσσα, τον γυναικολόγο δρ. Χρυσοβαλάντη Κουμπή και την επίσης γυναικολόγο κα Αικατερίνη Κοζακοπούλου κάτοικοι και φορείς ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις σχετικά με την πρόγνωση και αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη όπως και για το διαβήτη κύησης και έκαναν πολλές ερωτήσεις γύρω από την πάθηση και τις επιπλοκές της.

Στο τέλος της εκδήλωσης με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Ιατρείου Οινουσσών διανεμήθηκαν ηλεκτρονικοί μετρητές σακχάρου στους ενδιαφερομένους.

Ήταν μια ακόμη προσπάθεια του Δήμου για υπεύθυνη ενημέρωση και γνώση που στέφθηκε με επιτυχία.

Οι φωτογραφίες είναι της Ευγενίας Γ. Χαλκιά

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 29/03/2020 - 10:02

 Παραμένει έφηβος, ακόμα και έχοντας κάποια σχετική ηλικία, με πάθος για τη ροκ μουσική και μάλιστα επιμελείται και ραδιοφωνική εκπομπή στην «Αλήθεια» κάθε Σάββατο.

Ο λόγος για τον μαθηματικό Μανώλη Ζούντα που είναι ο προσκεκλημένος του Δημήτρη Φρεζούλη στην εκπομπή «Ανθρώπινες Διαδρομές» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7 και σε επανάληψη στις 11 και στις 3 μ.μ. της Τετάρτης στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV .

 Μιλάει ακόμα και για την αγάπη του για τη διδασκαλία, το ποδόσφαιρο, τη φωτογραφία.