Χίος, Τρίτη 12 Νοεμβρίου

Ενστάσεις από 45 Πυργούσους για την κοσκινίστρα του μαστιχιού

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 09/10/2019 - 15:53

45 Πυργούσοι υπογράφουν επιστολή διαμαρτυρίας για την εγκατάσταση της κοσκινίστρας μαστιχιού της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών στο χωριό τους (στο πρώην ελαιοτριβείο) και ζητούν από τον συνεταιρσμό να την τοποθετήσει σε άλλη περιοχή, εκτός οικισμού, για να αποφευχθούν - όπως υποστηρίζουν- προβλήματα ηχορύπανσης και σκόνης.

Ο Πρόεδρος της ΕΜΧ, Γ. Τούμπος, που γνωστοποιεί την συγκεκριμένη αντίδραση, σημειώνει σε ανάρτησή του:

"Πρέπει να σημειώσω ότι τα περισσότερα από τα ερωτήματα που τίθενται απαντήθηκαν στην Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Πυργίου την 1η Οκτωβρίου όπου πολλοί εκ των υπογραφόντων την διαμαρτυρία ήταν παρόντες, και στην οποία ΓΣ με συντριπτική πλειοψηφία πάρθηκαν συγκεκριμένες αποφασεις.
Εν πάσει περιπτώση εμείς στην ΕΜΧ προς θεού δεν θέλουμε να ταλαιπωρησουμε κανέναν σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση των πολλών χωρίς επισημαίνω να ενοχλούμε σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος.
Η επιστολή θα απαντηθεί βεβαίως γραπτώς και θα επιδιωχθεί άμεσα συνάντηση με τους υπογραφοντες καλοπροαιρετα για να λυθούν οι οποίες παρεξηγήσεις."

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 12/11/2019 - 06:40

Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι και είμαστε υπερήφανοι για τις Ναυτικές Ακαδημίες μας.

Οι Σπουδαστές με πολλά περιθώρια βελτίωσης πάντα, έχουν ένα υψηλό επίπεδο μόρφωσης, που θ τους χρειαστεί αύριο όταν τα ταξιδέψουν την ελληνική σημαία στα πέρατα της Οικουμένης.

Έτσι ως ενθύμιο μνήμης ας κρατήσουν αυτές τις φωτογραφίες του Κωστή Αναγνώστου από την παρέλαση τους προς τιμήν των "Ελευθερίων" της Χίου στις 12 Νοεμβρίου 2019.