Επέκταση της νησίδας στη νέα πύλη του Νοσοκομείου

Κατατέθηκε το σχέδιο από την Τεχνική Υπηρεσία αναμένοντας έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 09/07/2014 - 15:34

Έτοιμο πλέον για εφαρμογή αφού πέρασε από όλα τα στάδια Επιτροπών του Δήμου Χίου και εφόσον ληφθεί η τελική απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι σχέδιο της Τεχνικής του υπηρεσίας, για να αποφευχθούν τα ατυχήματα στη νέα έξοδο του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον Λάκη Τσακό, Διευθυντή Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, θα διευρυνθεί η έξοδος στο Θυρωρείο, με μικρή διαπλάτυνση των πεζοδρομίων και θα επιμηκυνθεί η νησίδα από το Φαρμακείο Κασσαπάκη - Μπαλακίτση προς τους Μύλους ώστε με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν τα ατυχήματα που ελλοχεύουν αυτή τη στιγμή, κυρίως με όσους στρέφουν αριστερά, είτε οι προερχόμενοι από το Βροντάδο που θέλουν να μπουν στο νοσοκομείο, είτε οι εξερχόμενοι από αυτό, που έχουν κατεύθυνση προς την πόλη.

«Εκτιμώ ότι ακόμη θα φοράμε κοντομάνικα, όταν θα γίνει το έργο», δήλωσε ο κ. Τσακός εννοώντας ότι η κατασκευή του θα είναι άμεση, αφού θα ενταχθεί στο υπό εξέλιξη έργο της εσωτερικής οδοποιίας του δήμου.

Αναφορικά με την πρόταση που είχε τεθεί στο παρελθόν για τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στο ύψος της πύλης του νοσοκομείου, σημείωσε ότι εξετάστηκε αλλά δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν το επιτρέπουν τα γεωμετρικά στοιχεία της περιοχής.

Λ. Τσακός, Πρ. Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου -"Καταθέσαμε σχέδιο για το κυκλοφοριακό στο Νοσοκομείο"

Σχετικά Άρθρα