Εθελοντές για.. διάβασμα

Ψάχνει η Κιβωτός του Αιγαίου
Τρί, 15/09/2015 - 15:48

Εθελοντές που θα βοηθήσουν στη μελέτη των παιδιών της Κιβωτού, ζητά η οργάνωση της Χίου, για να στηρίξει το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

"Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά όπως ξεκινά και το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας για τα παιδιά μας που φιλοξενούνται στο χωριό παιδικής προστασίας της Κιβωτού του Κόσμου στο Αίπος. Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε την πολύ ενεργή κοινωνία της Χίου που συνεχώς ανταποκρίνεται άμεσα για τις ανάγκες μας, ότι αναζητούμε εθελοντές που μπορούν να αφιερώσου 2 ή παραπάνω ώρες την εβδομάδα για να μας βοηθήσουν στην μελέτη των παιδιών μας κυρίως του δημοτικού. Οι ώρες της μελέτης είναι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 15:30 έως 17:30. Η Κιβωτός του Κόσμου-Αιγαίου θεωρεί πολύ σημαντικό το κομμάτι της εκπαίδευσης και ζητάμε από ανθρώπους που θεωρούν ότι μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά μας με το διάβασμα σε τάξεις κυρίως Δημοτικού αλλά και Γυμνάσιου και που έχουν διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, να μας βοηθήσουν στο ευαίσθητο αυτό θέμα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας στις ανάγκες μας. Η Κιβωτός του Κόσμου-Αιγαίου δεν θα μπορούσε να εκπληρώσει το θεάρεστο έργο που έχει αναλάβει ο πατήρ Αντώνιος χωρίς τους πρόθυμους εθελοντές μας που με ευαισθησία μας συμπαραστέκονται σε όποιο τομέα έχουμε ανάγκη την πολύτιμη βοήθειά τους.

Όσοι ενδιαφέρεστε να μας βοηθήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του γραφείου μας 2271081953, Μπεν Ζαχαρίου 8, Κάστρο."

Σχετικά Άρθρα