Έξω απ’ το Λιμεναρχείο χώρος στάθμευσης ενοικιαζομένων

Λεφτά υπάρχουν, υπογραφή δεν υπάρχει για τα τσιμέντα στο Μπούρτζι
Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 30/04/2015 - 15:28

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στο σημερινό φαινόμενο ανεξέλεγκτης στάθμευσης, των ενοικιαζομένων αυτοκινήτων για τους επισκέπτες, στο σταθμό υποδοχής εξωτερικού, είναι ο Μιχάλης Μπελέγρης, Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου.

“Αυτό που παρατηρείται σήμερα είναι απαράδεκτο, σκεφτείτε ότι υπάρχουν Τούρκοι, που αφήνουν το ενοικιαζόμενο όπου βρουν, με τα κλειδιά πάνω, ελλείψει χώρου. Αποφασίσαμε να καταργήσουμε τον χώρο έξω απ’ το Λιμενικό ταμείο, από χώρο ελεύθερο στάθμευσης, μετατρέποντας τον για χώρο στάθμευσης ενοικιαζομένων, αλλά και λεωφορείων. Ταυτόχρονα θα απαγορεύσουμε την είσοδο σε οχήματα, στην Πλατεία στο Μπούρτζι, μετατρέποντας όλο το χώρο μέχρι και το Φαναράκι σε χώρο περιπάτου”.

Παράλληλα ο Μιχάλης Μπελέγρης, σημείωσε με την ευκαιρία ότι λεφτά για την αποκατάσταση της Πλατείας αυτής υπάρχουν, αλλά το έργο έχει κολλήσει σε μια υπογραφή του ΥΕΝ.

 

Σχετικά Άρθρα