Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

To "Eυχαριστώ" του Παγχιακού Συλλόγου ΑμΕΑ στο "Χαρά"

Τρί, 28/04/2020 - 16:49

Αξιότιμοι Κύριοι Πέτρο & Νίκο Γιαννούμη

Άλλη μια φορά η επιχείρησή σας στήριξε τον Παγχιακό Σύλλογο Α.μεΑ., ο οποίος όπως γνωρίζετε, αγωνίζεται και υποστηρίζει τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους  στο τόπο μας, με διάφορες δράσεις, που σκοπό έχουν  αφ’ ενός την υλική  υποστήριξή τους και αφ΄ ετέρου την κοινωνική τους ένταξη. Την υλοποίηση των δράσεων μας έχετε διαχρονικά στηρίξει τόσο κατά την μακρόχρονη οικονομική κρίση που προηγήθηκε, όσο και τώρα που η νέα κρίση του κορωνοϊού έχει αναστείλει τη λειτουργία μας.

Ο Παγχιακός Σύλλογός προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει οικονομικά λειτουργεί προγράμματα, όπως το εργαστήρι, όπου απασχολούνται παιδιά με αναπηρία, τα οποία με την καθοδήγηση 2 εκπαιδευτών κατασκευάζουν διάφορα μικρά έργα (κουμπαράδες, λαμπάδες, είδη δώρων),τα οποία εκθέτουν προς πώληση, στο γραφείο  και στο περίπτερό μας  στην Πλατεία.

Δυστυχώς η κρίση του κορωνοϊού δεν μας επέτρεψε την πώληση, παρότι τα παιδιά είχαν κατασκευάσει πολλές λαμπάδες και άλλα δωράκια !!!  Η φιλοξενία στα καταστήματά σας μέρος των λαμπάδων μας και η πώλησή τους απέτρεψαν την ολοκληρωτική ζημιά.

Το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.μεΑ., τα παιδιά και οι εκπαιδευτές του εργαστηρίου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ και σας εύχονται ολόψυχα να έχετε προσωπική και οικογενειακή ΥΓΕΙΑ και καλές δουλειές για τις επιχειρήσεις σας!

 

ΧΡΙΣΤΟΣ   ΑΝΕΣΤΗ  !!!!

 

 

 

ΤΟ  Δ. Σ. του Π.Σ.Α.μεΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 15/07/2020 - 14:06

Χρειάστηκε μια ραδιοφωνική παρέμβαση του Πολύδωρου Στείρου, Προέδρου του ΦΟΒ, ώστε να υλοποιηθεί η υπόσχεση που έδωσε τελικά ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου (!) ώστε να φτιαχτεί ο τόνος στον Ανάβατο, στην πινακίδα που βρίσκεται στην οδό Δημοκρατίας.

Επειδή χρειάστηκε και η παρέμβαση του Αντιδημάρχου Χάρη Μπουρνιά, δεν ξηλώνεται με την ευκαιρία, που δήθεν ενημερώνει για τις κενές θέσεις στάθμευσης στον πάρκιγκ του Εύοδου;