"Γεμίζει" με πινακίδες ΙΧ η Τροχαία... Σχεδόν 200 αφαιρέθηκαν σε δύο εβδομάδες!

20 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ 40 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Τρί, 16/01/2024 - 14:57

Διάρκεια φαίνεται πως έχει η "επιχείρηση" κατά παράνομων παρκαρισμένων ΙΧ από το Τμήμα Τροχαίας της Δ/νσης Αστυνομίας Χίου.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η αφαίρεση πινακίδων, που ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες στην περιοχή του αεροδρομίου, επί της Λεωφόρου Ενώσεως, συνεχίζεται τις τελευταίες ημέρες και σε δρόμους στο κέντρο της πόλης, όπως η σημερινή επέμβαση της τροχαίας στο σημείο της Βρύσης του Μελέκ Πασά, απέναντι από το εργατικό κέντρο Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το διάστημα έχουν αφαιρεθεί περίπου 200 πινακίδες παράνομα παρκαρισμένων ΙΧ. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το κυριότερο πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες είναι ότι αυτές επιστρέφονται μετά από 20 ημέρες, που σημαίνει ότι αυτό το διάστημα το όχημα δεν μπορεί να κυκλοφορήσει, ενώ το χρηματικό πρόστιμο που επιβάλλεται είναι 40 ευρώ, δηλαδή με έναν πρόχειρο υπολογισμό σε δύο εβδομάδες εισέρευσαν στο ταμείο 8.000 ευρώ!

Να σημειωθεί ότι ειδικά στο κέντρο της πόλης, με δεδομένες τις εναλλακτικές που υπάρχουν σε χώρους στάθμευσης (Αλατίου, δύο πάρκινγκ στα Ταμπάκικα, χώρος στάθμευσης στην Αγίων Αποστόλων, περιοχή ΙΚΑ, Χωρέμικο) οι οδηγοί που παρανομούν δεν έχουν πλέον καμία δικαιολογία. 

Σχετικά Άρθρα