Γονείς Μουσικού: Ζητούν να κλείσει για ένα 3ήμερο το σχολείο

Μετά το ένα θετικό κρούσμα covid 19 σε μαθητή
Κυρ, 28/02/2021 - 14:08

Να παραμείνει κλειστό το Μουσικό Σχολείο Χίου μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊου σε μαθητή ζητά ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου με επιστολή του στο Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Διεύθυνση του Σχολείου, καθώς και στον Σύλλογο Διδασκόντων.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε επιστολή του τα εξής:

"1. Να παραμείνει κλειστό το σχολείο, τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, ώστε να υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πιθανή διασπορά του ιού μεταξύ των μαθητών μας και των οικογενειών τους. 

2. Στο διάστημα αυτό, αν και τα παιδιά μας έχουν κουραστεί ιδιαίτερα από την τηλεδιδασκαλία, τα μαθήματα όλων των τάξεων να πραγματοποιηθούν μέσω της σχολικής πλατφόρμας.

Σε άλλη περίπτωση, εφόσον δεν υπάρχει θετική ανταπόκριση εκ μέρους της αρμόδιας Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες να συνταχθούν με την πρότασή μας και να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι, με το τίμημα κάποιων απουσιών αλλά και με ήσυχη τη συνείδηση ότι πράττουμε το σωστό για τη μικρή μας κοινωνία, που υγειονομικά δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε μία εκτεταμένη διασπορά του ιού. Δεν χρειάζεται πανικός αλλά πρόληψη και κανείς να μην εφησυχάζει".

Σχετικά Άρθρα