Χαμόγελα από την επαναλειτουργία της εστίασης - Προβληματισμός για τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 05/05/2021 - 14:47

Χαμόγελα έφερε σε καταστηματάρχες και πολίτες η επαναλειτουργία της εστίασης με την κίνηση να είναι αυξημένη τις πρώτες μέρες λειτουργίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου καταστημάτων εστίασης Κων/νο Βεζέρη, το άνοιγμα των καταστημάτων είναι ένα θετικό βήμα, ακόμη και με του όρους που έχουν μπει, καθώς η εξάμηνη αναστολή λειτουργίας δημιούργησε πολλά προβλήματα.

«Τόσο ο επαγγελματίες όσο και ο κόσμος φάνηκε να τηρεί τα μέτρα που έχουν μπει στην λειτουργία μας όπως για παράδειγμα ο αριθμός των ατόμων σε κάθε τραπέζι και το ωράριο λειτουργίας», ανέφερε ο κ. Βεζέρης, υπογραμμίζοντας ότι γίνονται προσπάθειες σε πανελλαδικό επίπεδο να υπάρχει διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας  μέχρι τα μεσάνυχτα καθώς και να επιτραπεί η μουσική.

«Ζητάμε αυτά τα δυο μέτρα προκείμενου να μπορούμε να δουλέψουμε καθώς κυρίως οι νέοι μετά το κλείσιμο των καταστημάτων μας μπορούν να συνεχίσουν, χωρίς μέτρα και αποστάσεις την διασκέδαση τους σε άλλους χώρους όπως οι πλατείες», τόνισε ο κ. Βεζέρης υπογραμμίζοντας ότι «οι επαγγελματίες τώρα καλούνται να δουλέψουν… διπλά καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν τα τρέχοντα έξοδα αλλά και αυτά που έχουν συσσωρευτεί».

 

 

to_orario_leitoyrgias_hreiazetai_amesa_anatheorisi

Σχετικά Άρθρα