Χίος, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου

Χιώτικο... το 2ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Τετ, 18/06/2014 - 20:21

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τη διεξαγωγή του 2ου Αιγαιοπελαγίτικου Οδοντιατρικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στη Χίο στις 28 & 29 Ιουνίου 2014, υπό την οργανωτική ευθύνη του Συλλόγου μας και την ενεργό συμμετοχή των Οδοντιατρικών Συλλόγων Δωδεκανήσου, Λέσβου και Σάμου. Το συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και του Δήμου Χίου, θα φιλοξενηθεί στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο. Ο νεοσύστατος αυτός θεσμός έχει ως στόχο την επιστημονική επιμόρφωση όλων των συναδέλφων οδοντιάτρων και φοιτητών, που επιθυμούν να συνδυάσουν την παρακολούθηση ενός περιφερειακού συνεδρίου με ολιγοήμερες διακοπές στο φιλόξενο νησί μας.

Το φετινό θέμα του συνεδρίου «Σύγχρονες τάσεις στην Κλινική Οδοντιατρική» αναδεικνύει τον πολυδιάστατο ρόλο του γενικού oδοντιάτρου, θέτοντας, μέσω της πλούσιας θεματολογίας του, επίκαιρους επιστημονικούς προβληματισμούς και σύγχρονες θεραπευτικές επιλογές που θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες στην καθημερινή κλινική πράξη. Την ευθύνη κατάρτισης του επιστημονικού προγράμματος ανέλαβε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ο Χιακής καταγωγής, Καθηγητής Περιοδοντολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Φοίβος Μαδιανός, που διατελεί και Επιστημονικός Yπεύθυνος. Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι καταξιωμένοι Καθηγητές από τις Οδοντιατρικές Σχολές Αθηνών και Θεσσαλονίκης, η παρουσία των οποίων εγγυάται την επιτυχία του συνεδρίου.

Το 2ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους συναδέλφους που θα το παρακολουθήσουν να αποκομίσουν πολύπλευρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση στα πιο καίρια γνωστικά αντικείμενα της Κλινικής Οδοντιατρικής. Παράλληλα, θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν, καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, την εμπορική έκθεση του συνεδρίου με την ευγενική συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου μας, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τις νεώτερες εξελίξεις στον τομέα των υλικών και της σύγχρονης τεχνολογίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το λεπτομερές πρόγραμμα καθώς και για όλες τις οργανωτικές ή ταξιδιωτικές πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου (www.osxiou.gr). 

 

Παρ, 17/01/2020 - 17:34

Με αρτοκλασία και προσευχή για υγεία, δύναμη και θεία χάρη, στον δύσκολο αγώνα που αγωνίζεται για να τους προσφέρει μια καινούρια ζωή, ευχήθηκαν τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον πατέρα Αντώνιο, από το πανηγυρίζον παρεκκλήσιο του Αγίου Αντωνίου κοντά στην Νέα Μονή.

Το ταπεινό αλλά πανέμορφο αυτό ναΐδριο είναι τόπος ιδιαίτερα αγαπητός στον πατέρα Αντώνιο από τα παιδικά του χρόνια.