Χωρίς πόσιμο νερό στ' Αρμόλια 13 ημέρες και βλέπουμε...

"To νερό που παίρναμε με τα μπετόνια θα είναι σε λίγο ζητούμενο", απαντά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ
Πέμ, 15/06/2023 - 13:09

Χωρίς πόσιμο νερό έχουν μείνει οι κάτοικοι των Αρμολίων εδώ και 13 ημέρες, χωρίς να γνωρίζουν πότε θα αποκατασταθεί από τη ΔΕΥΑΧ η ζημιά που φαίνεται πως υπάρχει στο δίκτυο καθόδου του νερού στις βρύσες του οικισμού, από την πηγή στην περιοχή Έσω Κήπος του Θολοποταμίου.

Ο κος Δημήτρης Πιτσάκης αναφέρθηκε στο πρόβλημα που υπάρχει λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή και ενώ πληρώνουν τους λογαριασμούς νερού, είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν και εμφιαλωμένο νερό για πίνουν και να μαγειρεύουν.

Γνώστης του προβλήματος ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Βασίλης Μυριαγκός -είχε επικοινωνήσει άλλωστε μαζί του ο κος Πιτσάκης τις προηγούμενες ημέρες- απάντησε επί της ουσίας ότι δεν ξέρει πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, αφού αυτό θα γίνει ανάλογα με την ιεράρχηση των καθημερινών προβλημάτων που ανακύπτουν και καλείται να αντιμετωπίσει το τεχνικό τμήμα της δημοτικής επιχείρησης. Είπε ωστόσο ότι έχει ξεκινήσει ο έλεγχος του δικτύου από τη συγκεκριμένη πηγή, που δίνει επίσης νερό και στον Άγιο Γιώργη Συκούση, αλλά δεν ξέρει πότε θα ολοκληρωθεί, ενώ προειδοποίησε ότι η πηγή έχει ήδη χαμηλή ροή, που σημαίνει ότι κανείς δεν ξέρει, ακόμη κι αν αποκατασταθεί το υπάρχον πρόβλημα σήμερα, μέχρι πότε θα μπορεί να δίνει νερό στην κατανάλωση!

"Αυτό που παίρναμε με τα μπετόνια θα είναι σε λίγο ζητούμενο. Γι'αυτό προσπαθώ να πείσω ότι πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε και να κάνουμε το καλύτερο στη διαχείριση του νερού", τόνισε ο κος Μυριαγκός.

Σχετικά Άρθρα