Χίος, Κυριακή 19 Μαΐου

Η "Ανθρώπινη διαδρομή" του Πολύκαρπου Σκαπινάκη στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV

Κυρ, 06/01/2019 - 08:19

Ενας αξιοθαύμαστος καθηγητής πληροφορικής, ο οποίος παρά τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εξακολουθεί και είναι στις επάλξεις με αποφασιστικότητα και πίστη είναι ο προσκεκλημένος του Δημήτρη Φρεζούλη στην εκπομπή «Ανθρώπινες Διαδρομές» στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7 και στις 11.00 μ.μ. και σε επανάληψη την Τετάρτη στις 3.00 μ.μ.  Πρόκειται για τον Πολύκαρπο Σκαπινάκη, που ξετυλίγει το κουβάρι του οδοιπορικού του, μιλάει για την ασθένειά του (σκλήρυνση κατά πλάκας), για την πληροφορική, για το σχολείο και τους μαθητές του. 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/05/2019 - 20:08

Γιορτή για τους φίλους των σκυλιών εξελίχθηκε το διήμερο η Διεθνής εκδήλωση κυνοφιλίας, που διεξήχθη το Κέντρο Γ. Καλουτάς το σαββατοκύριακο.

Διοργανώθηκε από τον Κυνοφιλικό Σύλλογο Χίου και συμμετείχαν ιδιοκτήτες σκύλων από 10 χώρες, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, περιποίηση και τεχνική σε διάφορα αγωνίσματα – παιχνίδια, ενώ υπήρχαν κριτές που βαθμολογούσαν τις επιδόσεις τους.

Δυστυχώς η εκδήλωση δεν προβλήθηκε σε τοπικό επίπεδο και έτσι πολλοί που θα ήθελαν να συμμετέχουν το γνώρισαν σχεδόν εκ των υστέρων.