Η ΔΕΥΑΧ να "κλείσει τη βρύση" στην Ανθεστηρίων

Ένα μήνα έχει διαρροή στην περιοχή καταγγέλλει η κάτοικος Κ. Μάγκου
Ακούστε το ηχιτικό
Τρί, 21/09/2021 - 15:41
Ηχητικό απόσπασμα: 

Το να καταλήγει ένας πολίτης στα Μέσα Ενημέρωσης για να ενημερωθεί μια υπηρεσία για την αναγκαιότητα αποκατάστασης μιας ζημιάς, αφού προηγουμένως ο ίδιος έχει εξαντλήσει κάθε δυνατότητα επικοινωνίας με την υπηρεσία, το λες και πρόβλημα.

Όταν μάλιστα αναφορά έχει να κάνει με τη διαχείριση του νερού, θέμα που ταλανίζει χρόνια το νησί μας, τότε το πρόβλημα της καθυστέρησης ανταπόκρισης της υπηρεσίας παίρνει άλλες διαστάσεις... μεγαλύτερες.

Η κα Καλλιόπη Μάγκου, κάτοικος στην οδό Ανθεστηρίων, πίσω από το Κολέγιο, μη αντέχοντας να βλέπει το νερό να τρέχει στο δρόμο άσκοπα εδώ και ένα μήνα κι αφού προηγούμενα -όπως είπε- ενημερώθηκαν εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΧ και από άλλους κατοίκους, ενώ η ίδια επιχείρησε ανεπιτυχώς να ενημερώσει τηλεφωνικώς τη δημοτική επιχείρηση, κατέληξε να επικοινωνήσει με την «Αλήθεια» και να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα μέσω του ραδιοφώνου, μήπως και κάποιος -όπως είπε χαρακτηριστικά- ενδιαφερθεί.

«Αγανακτώ. Το νερό τρέχει και την ίδια ώρα βλέπω μηνύματα της ΔΕΥΑΧ να μην το σπαταλάμε», είπε η κα Μάγκου αναμένοντας την επίλυση του προβλήματος.

Σχετικά Άρθρα