Η… Ευελίνα του Δημόσιου ΙΕΚ

Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 21/11/2021 - 19:14

Από μάνα είναι Κρητικιά, γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Μαθηματικά, διορίστηκε στη Χίο και… κόλλησε αγαπώντας και το νησί αλλά μαζί και την δουλειά της, που είναι συνδεδεμένη με το Δημόσιο ΙΕΚ.

Πολλά χρόνια σ’ αυτό, στην αρχή υποδιευθύντρια και στη συνέχεια Διευθύντρια, η Ευαγγελία - Ελένη Αθανασοπούλου, που για πρακτικούς λόγους έγινε Εβελίνα, μιλάει στον Γιάννη Τζούμα την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην Αλήθεια ΤV και στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» καταθέτοντας την εμπειρία, την αγάπη της και την ψυχή της γι’ αυτό που κάνει.

Δεμένη με μια ομάδα 61 Εκπαιδευτών, που διδάσκουν 195 σπουδαστές, αναλύει την σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Δημόσιο ΙΕΚ, στις 14 ειδικότητες, που υπάρχουν σήμερα σ’ αυτό στο νησί μας, τις προϋποθέσεις φοίτησης και τις μεγάλες δυνατότητες επαγγελματικής απασχόλησης, που δίνει.

Δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο, τις αρχές αλλά και τους επαγγελματίες, που αγκαλιάζουν τόσα χρόνια το Δημόσιο ΙΕΚ, αλλά ταυτόχρονα αναλύει τους στόχους και τις φιλοδοξίες, που υπάρχουν σ’ αυτό, για την παραπέρα ανάπτυξη και αναβάθμιση του.

aytoprosopos_eyelina_athanasopoyloy

Σχετικά Άρθρα