Χίος, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Η... ιερή συκιά του Κάστρου

Τρί, 02/07/2019 - 17:15

Αγαπητή ΑΛΗΘΕΙΑ.

Με ευχαρίστησε η ανάγνωση του άρθρο σας "Η… ιερή συκιά του Νοσοκομείου" https://www.alithia.gr/alithina/i-ieri-sykia-toy-nosokomeioy και την αποτελεσματικότητα του να ευαισθητοποιηθούν οι αρχές και να κοπεί.

Θα ήθελα να σας επισημάνω, ίσως για γράψετε, και για άλλη μια συκιά (αυτή στην Σούδα, βλ. φωτο) που τα τελευταία 20(;) χρόνια φύτρωσε ΕΠΑΝΩ στο τείχος (ΗΜΑΡΤΟΝ) και έχει μεγαλώσει πολύ, με πιθανό μελλοντικό αποτέλεσμα να μετακινήσει κάποια πέτρα και τέρμα ο πύργος.

Είναι πολύ δύσκολο να κοπεί;

Ρωτώντας ένα μέλος της ομάδας φίλοι του Κάστρου μου είπε πως κάποια στιγμή είχαν προθυμοποιηθεί οι ίδιοι να το κόψουν αλλά δεν τους άφησε Αρχαιολογική υπηρεσία με ευφάνταστες δικαιολογίες χωρίς φυσικά να αναλάβει η ίδια την ευθύνη ή βρε αδελφέ να πει στην αρμοδία υπηρεσία του Δήμου να το κάνει.

Ελπίζω να σας ενδιαφέρει.
Με εκτίμηση,
Αντ. Κοκολάκης

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 24/09/2019 - 10:45

Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χίου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων του σχολείου  και τη συνεργασία του Τμήματος Αιμοδοσίας του "Σκυλίτσειου".