Χίος, Τρίτη 18 Ιουνίου

Η νεκροψία θα δείξει την αιτία του θανάτου του 56χρονου

Τρί, 16/04/2019 - 07:19

Η νεκροψία που θα διενεργήσει ο Ιατροδικαστής του Νοσοκομείου θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του Γ.Κ. 56 χρόνων εργαζόμενου στη διανομή φαγητού σε κατάστημα εστίασης.

Όλα ξεκίνησαν χθες γύρω στις 9.00 μ.μ. όταν ο 56χρονος περνούσε με το δίκυκλο του στην οδό Καλουτά, όπου σε σημείο του οδοστρώματος εκτελούνταν έργο. Εκεί τυχαία ή από απροσεξία το δίκυκλο πάτησε τα τσιμέντα του έργου, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν έντονα ο 56χρονος με τον 30χρονο εργολάβο, που είχε την ευθύνη εκτέλεσης του.

Στη συνέχεια ο 56χρονος έχασε τις αισθήσεις του με την Αστυνομία να ερευνά αν αυτό έγινε κατά την διάρκεια του επεισοδίου ή μετά, αφού υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο 56χρονος, μετά το συμβάν πήγε σε διπλανό πρατήριο καυσίμων, για να εφοδιάσει με βενζίνη το όχημα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, που θα επιβεβαιώσουν σήμερα και οι κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου, η πτώση του στο έδαφος έγινε αμέσως μετά.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι μετά την μεταφορά του στο Σκυλίτσειο οι γιατροί δεν διαπίστωσαν εμφανή τραύματα, πράγμα που σημαίνει ότι ο θάνατος μπορεί να επήλθε από Παθολογικά αίτια εξαιτίας του διαπληκτισμού και όχι από αυτό καθ’ αυτό το επεισόδιο.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 17/06/2019 - 15:12

Σε μια άκρως συμβολική κίνηση, της θέλησης τους για ζωή, σήμερα γιορτή του Αγίου Πνεύματος μέλη του Σωματείου ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου προσέγγισαν το ομώνυμο Εκκλησάκι στην κορφή του Πελιναίου!

Στη φωτογραφία εκ των προτεργατών της κίνησης γνωριμίας με το μοναδικο και απίθανης ομορφιάς σημείο, ο Καρδαμυλίτης καπετάνιος  Αλέκος Καραμούζος.