Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Η νεκροψία θα δείξει την αιτία του θανάτου του 56χρονου

Τρί, 16/04/2019 - 07:19

Η νεκροψία που θα διενεργήσει ο Ιατροδικαστής του Νοσοκομείου θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του Γ.Κ. 56 χρόνων εργαζόμενου στη διανομή φαγητού σε κατάστημα εστίασης.

Όλα ξεκίνησαν χθες γύρω στις 9.00 μ.μ. όταν ο 56χρονος περνούσε με το δίκυκλο του στην οδό Καλουτά, όπου σε σημείο του οδοστρώματος εκτελούνταν έργο. Εκεί τυχαία ή από απροσεξία το δίκυκλο πάτησε τα τσιμέντα του έργου, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν έντονα ο 56χρονος με τον 30χρονο εργολάβο, που είχε την ευθύνη εκτέλεσης του.

Στη συνέχεια ο 56χρονος έχασε τις αισθήσεις του με την Αστυνομία να ερευνά αν αυτό έγινε κατά την διάρκεια του επεισοδίου ή μετά, αφού υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο 56χρονος, μετά το συμβάν πήγε σε διπλανό πρατήριο καυσίμων, για να εφοδιάσει με βενζίνη το όχημα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, που θα επιβεβαιώσουν σήμερα και οι κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου, η πτώση του στο έδαφος έγινε αμέσως μετά.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι μετά την μεταφορά του στο Σκυλίτσειο οι γιατροί δεν διαπίστωσαν εμφανή τραύματα, πράγμα που σημαίνει ότι ο θάνατος μπορεί να επήλθε από Παθολογικά αίτια εξαιτίας του διαπληκτισμού και όχι από αυτό καθ’ αυτό το επεισόδιο.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 07:50

Έτσι μια απλή αλλαγή ονόματος είναι και... χρώματος αρκεί να μην το βλέπει κανείς συναισθηματικά .

Αναφερόμαστε στο πλοίο o"ZEUS D" που πραγματοποιεί ταξίδια στην Σύμη και δεν είναι άλλο από το πλοίο "ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙ" το σκάφος που από το 1982 έως το 2006 ήταν ο καθημερινός ομφάλιος λώρος των Οινουσσών με την Χίο.

Καλοτάξιδο και ως... Ζεύς.