Ικανοποίηση... αλλά περιμένουν μέχρι να δουν γιατρό στον Ο.Ν.

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 04/05/2022 - 14:58

Ικανοποίηση αισθάνεται ο Πρόεδρος της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ, Στέλιος Κουμπιάς, στο άκουσμα της είδησης ότι εξετάζεται από το υπουργείο Υγείας η τοποθέτηση μόνιμου αγροτικού γιατρού στον Οίκο Ναύτου Χίου, αν και όπως είπε στο Ράδιο "Αλήθεια", κρατάει μικρό καλάθι, μέχρι να το δει να γίνεται.

Η αναφορά για μόνιμο αγροτικό γιατρό έγινε χθες κατά τη συνάντηση που έγινε στο υπουργείο υπό τον υπουργό Θάνο Πλεύρη και με τη συμμετοχή του υπουργού Μετανάστευσης Ν. Μηταράκη, της Διοικήτριας και του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Χίου κ.α.

Όπως είπε ο κος Κουμπιάς για τις λεπτομέρειες αναμένεται να ενημερωθεί σε συνάντηση που θα έχει την Παρασκευή με τη Διοικήτρια του "Σκυλίτσειου" και τον Λιμενάρχη Χίου.

"Ο στόχος που θέσαμε από τον Οκτώβριο του 2019, και για τον οποίο δίνουμε αγώνα, είναι να υπάρχει καθημερινά γιατρός στον Οίκο Ναύτου. Έχουμε θέσει ως όριο για την ικανοποίηση του αιτήματος μέχρι και τον προσεχή Οκτώβριο. Προς το παρόν εκείνο που έχουμε ως δεδομένο είναι ότι από τις 10 Μαϊου κάθε Τρίτη και Παρασκευή 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι το Νοσοκομείο θα στέλνει γιατρό στον Οίκο Ναύτου για να εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους. Τις επόμενες ημέρες θα δοθούν πληροφορίες για το πως θα κλείνουν ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι", κατέληξε ο κος Κουμπιάς.

 

sygkratimeni_aisiodoxia_gia_tis_kyvernitikes_exaggelies

Σχετικά Άρθρα