Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Ιούλιο και Αύγουστο η μονοδρόμηση της προκυμαίας

Τετ, 13/06/2018 - 15:56

Την …πεπατημένη ακολουθούν και το φετινό καλοκαίρι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Προκυμαία, όπως αποφάσισε το Λιμενικό Ταμείο στην σημερινή του συνεδρίαση.

Έτσι από τα μέσα Ιουλίου έως και το τέλος Αυγούστου, θα υπάρχει η καθιερωμένη μονοδρόμηση  της Λεωφόρο Αιγαίου κατά  τις απογευματινές ώρες.

«Θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο διευκολύνουμε την  κίνηση των περιπατητών» ανέφερε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Κέφης.

Παράλληλα σε επόμενη συνεδρίαση της Λιμενικής επιτροπής θα συζητηθεί και ο καθορισμός χώρων στάθμευσης τόσο για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα , που σταθμεύουν στην οδό Νεωρίων, και δημιουργούν πρόβλημα καταλαμβάνοντας θέσεις στάθμευσης, όπως ανέφερε ο κ.Κέφης.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 08/07/2020 - 17:58

Με κάθε λαμπρότητα και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τίμησαν οι πιστοί την μνήμη της Αγίας Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καστέλου.
Η ιδιαίτερη τιμή της Αγίας Κυριακής στην περιοχή μας οφείλεται στο γεγονός ότι η εικόνα της μεταφέρθηκε από τη Μικρά Ασία, πολλές Μικρασιάτισες φέρουν το όνομά της και πολλοί κάτοικοι την έχουν ως προστάτη.
Ανήμερα της εορτής Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας.
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!
Η χάρη της Αγίας Κυριακής να είναι βοήθειά μας και προστασία μας!!!
Να μας χαρίζει ψυχική και σωματική υγεία!!!

Κώστας Μιμίδης