Χίος, Πέμπτη 16 Αυγούστου

Κάλεσμα συσπείρωσης για τα άτομα με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Από τον Πρόεδρο του τοπικού Σωματείου, Στ. Κλουμάση
Δείτε το Βίντεο
Δευ, 13/11/2017 - 16:38

80 μέλη και 100 φίλους και υποστηριχτές έχει μέχρι τώρα στο ενεργητικό του το Σωματείο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας στη Χίο, με τον Πρόεδρό του, Σταμάτη Κλουμάση, να καλεί όσους βρίσκονται στη Χίο και έχουν τη συγκεκριμένη ασθένεια να προσέλθουν κοντά στο Σωματείο.

«Κατ’ αρχήν πρέπει να αποδεχτούν την ασθένεια και να ξέρουν ότι δεν είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται», είπε ο κ. Κλουμάσης, στον απόηχο της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε το Σωματείο χθες στο ξενοδοχείο «Χανδρής», όπου διακεκριμένοι επιστήμονες μίλησαν για την πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Βρισκόμαστε στα γραφεία του Συλλόγου, στις εργατικές κατοικίες Ευρετής, κάθε Παρασκευή στις 5.30 μ.μ. και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε όποιον προσέλθει», κατέληξε ο κ. Κλουμάσης.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/08/2018 - 20:03
Μπράβο στους Λιθομονούσους των ΗΠΑ

Κατά τη διάρκεια του πετυχημένου πανηγυριού που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Λιθίου στο λιμάνι του χωριού με την ορχήστρα των Αφών Αυγουστίδη και τη συμμετοχή χορευτικών των «Χίων εν χορώ», Νεοχωρίου και Λιθίου, τυχερά χωρίς κλήρωση φάνηκαν τα μέλη της εθελοντικής ομάδας πυρόσβεσης και κατά συνέπεια όλο το χωριό αφού παρέλαβαν το δώρο των Αμερικανών Λιθονομούσων δια χειρός του Γιάννη Αργετάκη, που ήταν ο σύνδεσμος για να γίνει πράξη, ένα αυτοκίνητο 2,5 τόνων, το δεύτερο αμάξι της ομάδας. Την κορδέλα της παράδοσης έκοψε ο περιφερειακός σύμβουλος Παντελής Μπουγδάνος που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

ena_aytokinito_dorea_omogenon_stoys_ethelontes

Μπράβο στους Λιθομονούσους των ΗΠΑΜπράβο στους Λιθομονούσους των ΗΠΑ