Καθάρισε... και στο Νοσοκομείο Χίου το Δήμος

"Το ευχαριστώ" της Διοίκησης του Σκυλιτσείου
Πέμ, 04/03/2021 - 11:15

Για ακόμη μια φορά ο Δήμος Χίου στάθηκε αρωγός στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου αυτή τη φορά με την συνδρομή στις εργασίες ευπρεπισμού των εξωτερικών χώρων του, στα πλαίσια των οποίων πραγματοποιήθηκαν χορτοκοπές, κλάδεμα, διαγραμμίσεις, βάψιμο και τοποθέτηση κολονών για την οριοθέτηση της στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Τα παραπάνω σημειώνει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία αναφέρεται στην καθημερινή παρουσία του κ. Γεωργίου Κλιαμενάκη, Αντιδημάρχου, λέγοντας ότι "υπήρξε απόδειξη του ζήλου του προς το αντικείμενο ευθύνης του και του αμέριστου ενδιαφέροντός του για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος".

Και το δελτίο Τύπου συνεχίζει:

"Οι εργαζόμενοι του Δήμου υπό την καθοδήγηση του κ. Κλιαμενάκη κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Καταλυτική ήταν και η παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χίου, κ. Ζερβάκη αφού με δική του πρωτοβουλία υλοποιήθηκε ο ευπρεπισμός των εξωτερικών χώρων του Νοσοκομείου.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του Covid-19 η κάθε είδους στήριξη είναι σημαντική καθώς οι ανάγκες είναι αρκετές και το Νοσοκομείο είναι η μοναδική νοσηλευτική δομή στο νησί η οποία έχει επιφορτιστεί τόσο με τη νοσηλεία των ασθενών με Covid-19 όσο και με τη διενέργεια των διαγνωστικών τεστ και των εμβολιασμών των πολιτών του νησιού.

Ωστόσο, η ευπρεπής εικόνα του Νοσοκομείου είναι εξίσου σημαντική και συμβάλει στην καλή ψυχολογία των ασθενών

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας η οποία συμβάλει επίσης στην  εξοικονόμηση οικονομικών πόρων για την κάλυψη επειγουσών αναγκών και σας ευχόμαστε καλή δύναμη και στο δικό σας δύσκολο έργο."

Σχετικά Άρθρα