Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Καθαρισμοί αγροτικών δρόμων, κλαδέματα στο Νεχώρι

Παρ, 27/03/2020 - 14:33

Σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν οι αγροτικοί δρόμοι του Νεοχωρίου προσπελάσιμοι ώστε να είναι δυνατή η χρήση τους στο μέλλον-όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας  λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του Κορωνοϊού-  για τους αγρότες και μαστιχοπαραγωγούς, , ο αντιδήμαρχος Αγίου Μηνά-Καμποχώρων Παν. Μανδάλας ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Προέδρου του Τ.Σ Νεοχωρίου, έστειλε σήμερα το μηχάνημα του καταστροφέα σε τέσσερις αγροτικούς δρόμους για να πραγματοποιήσει τους απαραίτητους καθαρισμούς.

«Δυστυχώς ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω κορωνοϊού αλλά στον βαθμό που μπορούμε και μας επιτρέπεται πρέπει να φροντίσουμε και για τον καθαρισμό των αγροτικών δρόμων που εξυπηρετούν τις αγροτικές  ανάγκες των κατοίκων. Ξεκινήσαμε από τις περιοχές όπου υπάρχουν μαστιχόδεντρα ώστε οι δρόμοι όταν με το καλό λήξουν τα περιοριστικά μέτρα να είναι καθαροί για να μπορούν τα μεταβούν στα χωράφια τους οι μαστιχοπαραγωγοί. Πραγματοποιήθηκαν κλαδέματα δέντρων που βρίσκονταν στα πλάγια των δρόμων και δημιουργούσαν προβλήματα ορατότητας στους οδηγούς ή ενοχλούσαν τη διέλευση οχημάτων. Μόλις ολοκληρώσουμε με τις περιοχές που υπάρχουν μαστιχόδεντρα θα συνεχίσουμε τους καθαρισμούς αγροτικών δρόμων και στα υπόλοιπα χωριά του Αγίου Μηνά και των Καμποχώρων», αναφέρει ο αντιδήμαρχος προτρέποντας τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι για να προστατευθούν.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 28/05/2020 - 16:25

 "Με το φύτεμα πολύχρωμων εποχικών καλλωπιστικών λουλουδιών στα παρτέρια της πόλης υποδεχόμαστε τους καλοκαιρινούς επισκέπτες του τόπου μας", αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο Δήμος Χίου και επισυνάπτει φωτογραφικό υλικό από τα παρτέρια στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Κανάρη καθώς και έναντι της Εθνικής Τράπεζας.