ΚΙΝΑΛ Ν.Ε. Χίου: Στεκόμαστε στο πλευρό της Δημοτικής Συμβούλου κυρίας Ποταμούση

Τετ, 09/06/2021 - 13:50

«Όσον αφορά την προ ολίγων ημερών συνάντηση που έλαβε χώρα στο πρώην Δημαρχείο Αμανής, στην οποία δικαίως η κα Ποταμούση ήταν παρούσα παρότι δεν είχε καλεσθεί και όπως η ίδια καταγγέλλει, δέχθηκε επίθεση άκρως περιφρονητικού και σεξιστικού χαρακτήρα από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ξενάκη και τον κ. Αγραφιώτη, υποψήφιο του συνδυασμού του κυρίου Δημάρχου», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΚΙΝΑΛ Χίου και συνεχίζει:

«Στεκόμαστε στο πλευρό της Δημοτικής Συμβούλου, κυρίας Ποταμούση, και στηλιτεύουμε τέτοια φαινόμενα από όπου κι αν προέρχονται.

Είναι απαράδεκτο να μην καλείται σε μια συνάντηση που αφορά τόσο σημαντικά ζητήματα για τον τόπο η μοναδική εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος της περιοχής, που ειδικά στην περίπτωση της Αμανής μιλάμε για έναν τόπο με συγκεκριμένη φυσιογνωμία και ανάγκη ιδιαίτερης μέριμνας (ρήτρα Αμανής κ.λπ.).

Επισημαίνουμε με σαφήνεια ότι ο μισογυνισμός, ο σεξισμός και η αυταρχικότητα ΔΕΝ χρωματίζονται από καμία πολιτική ιδεολογία. Ενυπάρχουν παντού στην κοινωνία μας και έχουμε χρέος ως δημοκρατικοί πολίτες να τα αποκρούουμε. Οφείλουμε να συμμετέχουμε σε μια προσπάθεια αποκαθήλωσης τέτοιων τραγικών αντιλήψεων και νοσηρών συμπεριφορών που μόνο λύπη και οπισθοδρόμηση προκαλούν».

Σχετικά Άρθρα