Κινητοποίηση από τον ΣΕΣΝΟΧ για την παραχώρηση της καθαριότητας του "Σκυλίτσειου" σε εργολάβο

"ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ 23 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ " ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 14/01/2021 - 13:58

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, μέχρι να αλλάξει η απόφαση της διοίκησης του Νοσοκομείου Χίου για την παραχώρηση της καθαριότητας σε εργολάβο, δηλώνουν μέλη του ΣΕΣΝΟΧ και εργαζόμενοι που πραγματοποίησαν σήμερα άλλη μια στάση εργασίας.

«Η απόφαση της Διοίκησης είναι παράνομη αλλά και ανήθικη, καθώς οδηγεί 23 εργαζόμενους στην ανεργία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΣΝΟΧ Γιάννης Λαμπαδοχυτός, υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί.

«Έχουμε στείλει έγγραφη διαμαρτυρία και στην ΔΥΠΕ και στο υπουργείο ενώ ζητήσαμε να παγώσει η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Σκυλίτσειου», ανέφερε η Μαρία Σαραντινούδη τονίζοντας με την σειρά της ότι θα χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο ένδικο μέσο για την ανατροπή αυτής της απόφασης.

Στο πλευρό των εργαζομένων και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Χίου, που κήρυξε δίωρη στάση εργασίας προκειμένου να τους διευκολύνει στην κινητοποίηση με τον πρόεδρο του Μάρκο Σκούφαλο να τονίζει ότι «μαζί με το σωματείο του ΣΕΣΝΟΧ, απαιτούμε να σταματήσει κάθε διαδικασία παράδοσης της καθαριότητας σε εργολαβικά συμφέροντα».

 

ohi_stin_parahorisi_tis_kathariotitas_toy_nosokomeioy_se_idioti

Σχετικά Άρθρα