Χίος, Σάββατο 6 Ιουνίου

"Κλείσαμε τους αθλητικούς χώρους καθώς προέχει η υγεία αθλητών και πολιτών"

ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 12/03/2020 - 13:01

Κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι αθλητικοί χώροι που υπάγονται στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου, δηλαδή κολυμβητηρίου, γηπέδων και των κλειστών γυμναστηρίων μέχρι νεωτέρας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Γιάννη Μανάρα.

 Παράλληλα για προληπτικούς, όπως είπε, λόγους και αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης, λόγω και των αυξημένων μέτρων που έχουν ληφθεί από την Κυβέρνηση σε εκπαιδευτικές μονάδες κ.α. μετά από επικοινωνία που είχε με μέλη της διοίκησης του νομικού προσώπου και επειδή αυτήν την περίοδο δεν γίνονται αγώνες, αποφασίστηκε να κλείσουν οι αθλητικοί χώροι και από αύριο να προγραμματιστούν απολυμάνσεις.

Αναφορικά με τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί σε ομάδες κυρίως εθνικής κατηγορίας όπως ο ΝΟΧ, καθώς η αρμόδια Ομοσπονδία δεν έχει προχωρήσει σε αναστολή των αγώνων, ο κ. Μανάρας τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι η υγεία αθλητών και πολιτών.

«Θα υπάρξει συνεννόηση με τους παράγοντες, ανέφερε ο κ Μανάρας, συμπληρώνοντας ότι «ανάλογα με τις εξελίξεις θα πράξουμε».

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 06/06/2020 - 13:41
Πεζοπόρο τμήμα πυροσβεστών μεταφέρει στα Ψαρά το σκάφος του Λ.Σ.

Με μεγάλη φωτιά στην ηρωική νήσο των Ψαρών "εγκαινιάζεται" η θερινή περίοδος των πυρκαγιών στο νομό της Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2020, λόγω μελισσοκομικών εργασιών, σε απόσταση 4 χλμ. από το Μοναστήρι των Ψαρών, σε δύσβατη περιοχή, έχει μεγάλο μέτωπο και κατευθύνεται προς τη θάλασσα.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν οι κάτοικοι των Ψαρών με ένα μικρό πυροσβεστικό όχημα που διαθέτουν, ενώ αναχώρησε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι από το λιμάνι της Χίου το περιπολικό "Ρω" 070 του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να μεταφέρει στο νησί πεζοπόρο τμήμα πυροσβεστών.

Η άμεση κινητοποίηση των κατοίκων έσωσε ήδη πολλά μελίσσια, κινδυνεύει όμως το ξωκκλήσι της Παναγίας Βατούσαινας.

Μεγάλη φωτιά στα Ψαρά το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020Μεγάλη φωτιά στα Ψαρά το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020Μεγάλη φωτιά στα Ψαρά το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020