«Κοιμάμαι με τα μάτια ανοικτά»

«Αυτοπροσώπως» την Πέμπτη στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV o Aντιδήμαρχος Παναγιώτης Μανδάλας
Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 10/01/2021 - 21:19

Ο Παναγιώτης Μανδάλας είναι γεννημένος… στρατιώτης και… παίκτης ομάδας.

Ο Δήμαρχος Χίου, του έχει δώσει… 4 καρπούζια.

«Προς το παρόν τα πάω» μας λέει με το αστείρευτο χιούμορ του ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μανδάλας, καθώς απαριθμεί τους τομείς δραστηριοτήτων του.

Αντιδήμαρχος Αγίου Μηνά, Καμποχώρων, Πολιτικής Προστασίας και Ηλεκτροφωτισμού.

Αν κοιμάται μετά ταύτα; «Ναι, αλλά με τα μάτια ανοικτά».

Ο πραγματικά αεικίνητος συμπολίτης μας, που ξεκίνησε τα δράση του στα κοινά το 1988 από την Διοίκηση του Ηρακλή Θυμιανών, αντιμετωπίζει το θέμα… ποδοσφαιρικά.

«Άκου να δείς, λέει την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στον Γιάννη Τζούμα, στην Αλήθεια ΤV, στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» λένε πολλοί πως ο Σταμάτης Κάρμαντζης είναι δραστήριος, επικοινωνιακός κ.λ.π. Σαφώς και είναι, αλλά τους ξεφεύγει το κυριότερο. Είναι καλός… προπονητής, ξέρει σε ποιες θέσεις θα τοποθετήσει τους… παίκτες.

Και πως παίζει… μπάλα ο δραστήριος πρώην Αντιδήμαρχος Αγίου Μηνά, δύο φορές μάλιστα, που γεννήθηκε στα Θυμιανά το 1966 και έγινε οικοδόμος γιατί… δεν έπαιρνε τα γράμματα;

«Δουλεύω, όλο το 24ωρο, μιλώ την ίδια γλώσσα με τους εργάτες. Και άλλοι προσπάθησαν στον ηλεκτροφωτισμό να τους βάλουν να δουλέψουν βράδυ, για να μην βραχυκυκλώνουμε την κίνηση στο κέντρο, εγώ τα κατάφερα».

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο Παντελής Μανδάλας αναλύει τους τομείς δραστηριοτήτων του και βάζει στόχους, μονολεκτικά.

Δημοτική Ενότητα Αγίου Μηνά: «Χρειάζεται σοκ».

Δημοτική Ενότητα Καμποχώρων: «Δεν χρειάζεται την ΒΙΑΛ».

Πολιτική Προστασία: «Χρειάζεται μέσα».

Ηλεκτροφωτισμός: «Χρειάζεται προσωπικό»

Λεπτομέρειες δείτε της τηλεοπτικά, αλλά σημειώστε μια λεπτομέρεια από την ζωή του μεγαλύτερου χιουμορίστα τραυματιοφορέα του Σκυλίτσειου (η κύρια δουλειά του, πριν αναλάβει με τον ίδιο μισθό Αντιδήμαρχος) αφού είναι γεγονός ότι ο Παναγιώτης μπορούσε και κατά την ώρα της μεταφοράς του ασθενή, να τον κάνει να… σκάει στα γέλια.

Όταν πήγε στο Γυμνάσιο, αναγκάστηκε να σταματήσει γιατί έγραφε γράμματα και αριθμούς… ανάποδα. Τότε δεν ήξεραν ακόμα στην Χίο την… δυσλεξία. Εκείνο το… σταμάτημα, ο Παναγιώτης το έκανε πείσμα. Σκέπτεται, οργανώνει μια δουλειά και την εκτελεί ως… πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.

aytoprosopos_me_ton_panagioti_mandala

Σχετικά Άρθρα