Χίος, Τρίτη 31 Μαρτίου

ΜΑΤ... εναντίον σταθμευμένων οχημάτων στα Μεστά και στο Πιτυός!

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 27/02/2020 - 14:11

Ιδιαίτερο μένος εναντίον σταθμευμένων οχημάτων επέδειξαν οι άνδρες των ΜΑΤ που βρέθηκαν στο νησί μας. 

Σήμερα λίγο πριν την αποχώρησή τους, όπως κατήγγειλε στο Ράδιο "ΑΛΗΘΕΙΑ" ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεστών, Γιώργος Αργυρούδης, προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο δρόμο, έξω από τον περιφραγμένο χώρο του λιμανιού των Μεστών. 

Αναίτια, όπως είπε, χτυπούσαν τα αυτοκίνητα σπάζοντας κυρίως τα τζάμια, προκαλώντας φθορές σε 20 τουλάχιστον ΙΧ.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχο περιστατικό κατήγγειλε επίσης από το Ράδιο "Αλήθεια" και ο κτηνοτρόφος στο Αίπος, Πέτρος Μαθιούδης, λέγοντας ότι χθες κατά την αποχώρησή τους από το Αίπος οι δυνάμεις που κατευθύνθηκαν στο Πιτυός προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα οχήματα, ενώ απείλησαν και την μητέρα του, ιδιοκτήτρια καταστήματος επειδή δεν τους παρείχε υπηρεσίες και δεν τους επέτρεψε να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο της.

Ο ίδιος μίλησε για άσκηση βίας σε πολίτες που βρέθηκαν στο Αίπος αυτές τις 2 ημέρες κάνοντας λόγο για "πολύ ξύλο".

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 30/03/2020 - 22:00

Ένας 40χρονος άνδρας, που νοσηλεύεται από το μεσημέρι στον θάλαμο SARS του Νοσοκομείου είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί μας.

Ο ασθενής, που είναι στρατιωτικός, είχε προσέλθει από το Σάββατο με συμπτώματα, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από το ινστιτούτο παστέρ, παρά μόνο σήμερα το μεσημέρι.

Από το Νοσοκομείο εκτός της νοσηλείας του γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί ο κύκλος του λώστε ή δυνατόν να στεγανοποιηθεί το πρόβλημα.