Με "καραβάκια της Αγάπης", υποδέχεται τα Χριστούγεννα η Δημοτική Αρχή

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 10/12/2019 - 13:15

Τα καραβάκια της αγάπης αποτελούν μία από τις σημαντικότερες και πιο συμβολικές δράσεις του φετινού δεκαήμερου προγράμματος που διοργανώνει ο Δήμος Χίου, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων, αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

Με χαρά, λοιπόν, σας ενημερώνουμε και σας καλούμε να αγκαλιάσετε με πολλή αγάπη το νέο χριστουγεννιάτικο έθιμο που σχεδιάζει ο Δήμος μας προς αντικατάσταση του παλαιότερου με τα καλικατζαράκια. Για το λόγο αυτό προσκαλούμε τοπικούς Συλλόγους καθώς και Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να προσέλθουν στο Δημαρχείο για να παραλάβουν τα καραβάκια και να τα διακοσμήσουν με ζωγραφιές, σχέδια, στολίδια και όπως ο καθένας επιθυμεί. Η διανομή τους ξεκινά από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ισχύει μέχρι την εξάντληση του διαθέσιμου αριθμού τους. Επίσης, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα πρέπει να επιστραφούν στο Δήμο ώστε να γίνει η τοποθέτησή τους σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, καθώς και η προσέγγιση της ναυτικής μας παράδοσης από τη νέα γενιά.

Η νέα Δημοτική Αρχή εύχεται τα καραβάκια της αγάπης να φέρουν αγάπη, ελπίδα, ευτυχία και υγεία το νέο έτος!

Ώρες Παραλαβής: 9.00 -15.00 από το Γραφείο 4 στο ισόγειο (κ. Βικτώρια Βούλγαρη)

 

me_karavakia_tis_agapis_ypodehetai_ta_hristoygenna_i_dimotiki_arhi

Σχετικά Άρθρα