Με προοπτικές περαιτέρω αξιοποίησης τα "Αγιάσματα"

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 12/11/2019 - 13:55

Με μεγάλη επισκεψιμότητα, πάνω από 1500 λούσεις, έκλεισε η περίοδος λειτουργίας για τα ιαματικέ λουτρά Αγιασμάτων με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΧ Κλέαρχο Χρύση να τονίζει ότι ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα στην λειτουργία και αδειαδότηση των Αγιασμάτων.

«Δουλέψαμε όλοι πολύ και καταφέραμε τα ιαματικά λουτρά να πάρουν το οριστικό σήμα λειτουργίας βοηθώντας έτσι και στην περαιτέρω αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής.

Κλείνοντας την 9μηνη παραμονή του στην θέση του πρόεδρου της ΔΗΚΕΧ ο κ.Χρύσης αναφέρθηκε τόσο στην λειτουργία των παιδικών σταθμών όσο και στο ΚΗΦΗ τονίζοντας ότι «αναφορικά με τους παιδικούς σταθμούς έγινε ανακαίνιση και υπάρχει πλήρη στελέχωση με προσωπικό όσο δε για το ΚΗΦΗ η ένταξη των εκδρομών στο πρόγραμμα ήταν κάτι που αγκαλιάστηκε από τους ωφελούμενους».

Ο κ. Χρύσης παράλληλα δήλωσε ότι είναι στην διάθεση του νέου πρόεδρου, που θα οριστεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να τον ενημερώσει και όπου χρειαστεί να τον βοηθήσει καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά, αυτό που προέχει είναι το μέλλον του νησιού μας!

me_prooptikes_peraitero_axiopoiisis_ta_agiasmata

Σχετικά Άρθρα