Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

Μέσω ΟΑΕΔ πρoσλήψεις στους παιδικούς και το ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕΧ

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 17/04/2019 - 15:51

Σε προσλήψεις ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη εποχικών αναγκών προχωρά η ΔΗΚΕΧ με τον πρόεδρο της Κλέαρχο Χρύση να τονίζει ότι οι προσλήψεις αυτές είναι απαραίτητες για την λειτουργία των παιδικών σταθμών και του ΚΔΑΠ.

Ειδικότερα θα προσληφθούν, μέσω ΟΕΑΔ, 5 άτομα  ηλικίας από 55 έως 67 ετών, (δυο για κάθε παιδικό σταθμό και ένας για το ΚΔΑΠ) με τον κ.Χρύση να αναφέρει ότι μέσα στον Μάιο θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες ενέργειες από πλευράς ΔΗΚΕΧ προκειμένου να προχωρήσουν οι προσλήψεις.

Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα θα ξεκινήσουν εργασίες επισκευής και ανακαίνισης του παιδικού σταθμού "Γλυκό μου μανταρίνι", γι'αυτό θα μείνει κλειστός ο σταθμός από την Μεγάλη Δευτέρα, ενώ προηγήθηκε και η ανακαίνιση του ΚΗΦΗ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 12/08/2020 - 10:34

Τις ανησυχίες του για την εξέλιξη της κατάστασης με την Τουρκία αλλά και τους φόβους του σχετικά με ένα «ατύχημα» που μπορεί να προκληθεί από τον πόλεμο νεύρων που διεξάγεται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, εξέφρασε στο «Ράδιο Αλήθεια» ο αντιστράτηγος ε.α Χρήστος Δρίβας.

Ο κ. Δρίβας χαρακτήρισε ως ένα «παιχνίδι ψυχολογικών επιχειρήσεων» τις κινήσεις Ερτογάν, χαρακτηρίζοντας τις «ημιπαράφρονες», ενώ υπερασπίστηκε με επιχειρήματα την στάση που κρατάει η Ελλάδα.

«Το Οruc Reis», μπορεί να βρίσκεται πάνω από την Ελληνική Υφαλοκρηπίδα, αλλά η Ελλάδα δεν μπορεί να εγείρει νομικά ζητήματα καθώς δεν υπάρχει οριοθετημένη ΑΟΖ», ανέφερε ο κ. Δρίβας συμπληρώνοντας ότι «πρόκειται για ένα πολιτικό πλοίο που δεν μπορείς να το βυθίσεις».

«Η Ελλάδα κάνει πολύ καλά και παρακολουθεί με ψυχραιμία την κατάσταση», τόνισε ο αντιστράτηγος ε.α.

Την εκτίμηση ότι σε ένα πόλεμο νεύρων, όπως χαρακτήρισε όλο το σκηνικό που διαμορφώνει η Τουρκία  στον νοτιοανατολικό Αιγαίο, μπορεί να συμβεί ένα ατύχημα που θα πυροδοτήσει ένταση, κατέθεσε ο κ. Δρίβας υπογραμμίζοντας ότι ο αριθμός των στρατιωτικών δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή είναι μεγάλος.

Πάντως ο αντιστράτηγος ε.α δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πολλά, εσωτερικά και δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τούρκος  πρόεδρος συμπληρώνοντας με νόημα ότι η Ελλάδα έχει σαφή υπεροχή!