Μέσω Paypal και τραπεζικού λογαριασμού δωρεές στο ΝΟΧ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 29/05/2024 - 15:40

ΜέσωPaypal και τραπεζικού λογαριασμού θα γίνονται δωρεές στο ΝΟΧ προκειμένου το όνειρο αποκατάστασης των αθλητικών του εγκαταστάσεων να γίνει πραγματικότητα.

Λεπτομέρειες για το όλο εγχείρημα και τους τρόπους που μπορεί ο καθένας μας να συνδράμει στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

"Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου (ΝΟΧ), ένα ναυταθλητικό σωματείο με έδρα την Χίο, ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας του έργου ανακαίνισης και αναστήλωσης των αθλητικών εγκαταστάσεών του, οι οποίες έχουν περιέλθει σε εγκατάλειψη. Βασικός στόχος του εγχειρήματος είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος άθλησης για τα παιδιά και ενήλικες του νησιού όλο τον χρόνο, που θα στηρίζει τον αθλητισμό και πρωταθλητισμό της Χίου.

Με την έγκριση των όρων δόμησης το Δεκέμβριο του 2023 από τις αρμόδιες αρχές, το σχέδιο περιλαμβάνει την ανοικοδόμηση του υπάρχοντος κτιρίου του σωματείου καθώς και την δημιουργία νέων κολυμβητικών δεξαμενών και πισίνων. Επιπλέον, προβλέπεται η ανάπτυξη χώρων και υπηρεσιών που θα εξυπηρετούν όχι μόνο τους αθλητές του σωματείου αλλά και την ευρύτερη κοινότητα της Χίου.

Για την υλοποίηση αυτού του σπουδαίου εγχειρήματος, το οποίο θα ενισχύσει το νησί αφήνοντας ταυτόχρονα και παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, ο ΝΟΧ θα απευθύνει κάλεσμα για υποστήριξη με προσφορές και χορηγίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.noxiou.gr/newera. Για δωρεές σε τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για δωρεές μέσω Paypal, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=6VKLG6N2KWMQ2

 

Σχετικά με τον Ναυτικό Όμιλο Χίου (ΝΟΧ):

Ο ΝΟΧ ιδρύθηκε το 1930 και είναι ένα ιστορικό ναυταθλητικό και πλέον μη κερδοσκοπικό σωματείο, με έδρα την Χίο. Έχει μείνει γνωστός περισσότερο για την ομάδα υδατοσφαίρισης η οποία συμμετέχει στηνΑ1 Εθνική κατηγορία ανδρών. Ξεκίνησε ως λέσχη και μετέπειτα μετατράπηκε σε ένα αθλητικό Σωματείο, ανοιχτό σε όλους. Έτσι, άρχισε η πλούσια αθλητική δραστηριότητα του στο ναυταθλητισμό, που άφησε παράδοση. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε μας στη διεύθυνση https://noxiou.gr/ ή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook & Instagram), ενώ για πληροφορίες σχετικά με το εγχείρημα της αποκατάστασης των εγκαταστάσεων και την κατάθεση προσφορών, θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.noxiou.gr/newera.

Επικοινωνία:

contact@noxiou.gr"

noh_new_era_anakataskeyi_istorikon_athlitikon_egkatastaseon_toy_omiloy_mas_-_short_version

Σχετικά Άρθρα