Μετά τον Δημοτικό Κήπο οι αλλαγές σε Δημοκρατίας και Πολυτεχνείου

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 24/04/2025 - 13:46

Με το βάρος να …πέφτει στην ολοκλήρωσης της ανάπλασης του Δημοτικού κήπου έχει περάσει σε δεύτερη φάση η αρχική μελέτη, επί δημαρχίας  Μανώλη Βουρνού, για την ευρύτερη περιοχή  που περιλάμβανε και παρεμβάσεις στις οδούς περιμετρικά όπως η Δημοκρατίας, Πολυτεχνείου και Χιόνης.

Σε σημερινή του συνέντευξη ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών  Δημήτρης Πατελίδας, ερωτώμενος για το μέλλον αυτού του σχεδιασμού τόνισε ότι αναμένεται η επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής  μελέτης  Ευσταθιάδη προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στις κεντρικότερος οδικές αρτηρίες της πόλης.

«Συλλέγουμε  στοιχεία για τον κυκλοφοριακό φόρτο των οδών περιμετρικά του Δημοτικού κήπου και θέλουμε να έχουμε και την καλοκαιρινή περίοδο  στα στοιχεία μας», ανέφερε ο ίδιος προσθέτοντας ότι αμέσως μετα το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί  ο σχεδιασμός για την ευρύτερη περιοχή.

 

meta_ton_kipo_oi_allages_se_dimokratias_polytehneioy

Σχετικά Άρθρα