Μετακομίζει στον "Καστρομηνά" ο θερινός κινηματογράφος

Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 17/02/2022 - 15:17

Υπό μετακόμιση, ενόψει της έναρξης των εργασιών για την ανάπλαση του δημοτικού κήπου Χίου, βρίσκεται ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος.

Τμήματά του, που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν αποξηλώνονται ήδη και μεταφέρονται στο κτήμα “Καστρομηνά”, όπου θα συντηρηθούν. Από εκεί και πέρα είναι ευθύνη της ΔΗΚΕΧ, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Χίου και Οικονομικών, Γιώργος Μπελέγρης, η λειτουργία του θερινού κινηματογράφου από φέτος το καλοκαίρι στο συγκεκριμένο χώρο.

Ο Γιώργος Μπελέγρης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για την πτώση τμήματος της περίφραξης του θερινού κινηματογράφου στο δημοτικό κήπο, με αφορμή την παρέμβαση της παράταξης "Χίος Μπροστά".

"Η κακοκαιρία πριν από 10 ημέρες προκάλεσε αρκετά προβλήματα σε εγκαταστάσεις. Ιεραρχήσαμε τις ανάγκες και δώσαμε προτεραιότητα στα σχολεία, στις στέγες των οποίων είχαμε αρκετές ζημιές. Σε δεύτερη φάση αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τον θερινό κινηματογράφο, ο οποίος ούτως ή αλλιώς σε μικρό χρονικό διάστημα θα γινόταν η καθαίρεσή του λόγω του έργου στον κήπο", σημείωσε.

Όπως είπε, από σήμερα το πρωί συνεργείο ξεκίνησε την καθαίρεση της περίφραξης.

Σχετικά Άρθρα