Μετάθεση εμβολιασμών στο Κ.Υ. Πυργίου, λόγω τεχνικού προβλήματος

Κυρ, 28/02/2021 - 13:54

Καθησυχαστικός είναι ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πυργίου, Ηλίας Θεοδωρόπουλος, για την αναβολή των χθεσινών και των αυριανών, εμβολιασμών κατά της covid 19 στο Κ.Υ., λέγοντας ότι θα μετακινηθούν οι εμβολιασμοί τις επόμενες ημέρες -πιθανά Τρίτη και Τετάρτη- , ότι έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά όλοι οι πολίτες που είχαν ραντεβού (Σάββατο 27/2 και Δευτέρα 1/3) και διαβεβαιώνει δεν πρόκειται κανείς να χάσει τη δόση του και τον προγραμματισμένο εμβολιασμό του.

Για το νέο ραντεβού ολοι οι πολίτες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από τη γραμματεία του Κ.Υ, αναφέρει ο κος Θεοδωρόπουλος σε ανάρτησή του και εξηγεί ότι το πρόβλημα που μετέθεσε τους εμβολιασμούς, ήταν καθαρά τεχνικό.

"Η διαδικασία της μεταφοράς και της συντήρησης των εμβολίων υπόκειται σε συνεχείς ελέγχους και έχει πολλαπλές δικλίδες ασφαλείας για να φτάσει να γίνει στον πολίτη ένα ασφαλές εμβόλιο. Αυτή η πολύπλοκη διαδικασία έχει και την ανάλογη γραφειοκρατία που κάποιες φορές δεν μπορεί να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα.

Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την σημερινή τους ταλαιπωρία και θέλουμε να γνωρίζουν ότι, όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε στη διαδικασία των εμβολιασμών, αγωνιζόμαστε καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Θέλουμε επίσης να γνωρίζουν ότι διαθέτουμε εμβόλια με υψηλά στάνταρ ασφάλειας και από ότι δείχνουν οι μελέτες, με υψηλή αποτελεσματικότητα.

Υπομονή χρειάζεται από όλους μας για να εμβολιαστούμε και να μην ξεχνάμε να κρατάμε τα ατομικά μέτρα προστασίας, για την προστασία τη δική μας και των συνανθρώπων μας", καταλήγει ο γιατρός.

Σχετικά Άρθρα