Μπαζώνουν τον Μαλαγκιώτη;

Καταγγελία του Συλλόγου Οικολογίας
Δευ, 06/07/2015 - 17:38

Ο Δήμος Χίου μπαζώνει τις εκβολές Μαλαγκιώτη…;

Αυτό καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικολογίας με την παρακάτω ανακοίνωση:

 "Πρόσφατα δεχτήκαμε τις καταγγελίες από μέλος του Συλλόγου μας για μπάζωμα των εκβολών του Μαλαγκιώτη. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.

  Κάπου θεωρούμε ότι θα πρέπει να σταματήσει η καταστροφή. Πλέον με προεδρικό διάταγμα οι μικροί υγρότοποι προστατεύονται.

  Δήμαρχε, σου υπενθυμίζουμε ότι επί χρόνια ήσουν πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού. Ελπίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι και τώρα σαν Δήμαρχος συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι για το Περιβάλλον.

  Ζητούμε λοιπόν εδώ και τώρα να σταματήσει η κοπή των καλαμιών αλλά κύρια να σταματήσει η επιχειρούμενη εναπόθεση μπαζών στην εκβολή του ... Ούτε άδειες υπάρχουν ούτε και φυσικά νομιμοποιείστε στο να καταστρέψετε ένα υδροβιότοπο. (Αλήθεια, ποιος έδωσε εντολές για το μπάζωμα;)

  Απαιτούμε να σταματήσει η εκπόρνευση του υγροτόπου του Μαλαγκιώτη. Απαιτούμε να απομακρυνθούν άμεσα τα μπάζα από την κοίτη. Σεβαστείτε επιτέλους το περιβάλλον του Νησιού και σταματήσετε να καταστρέφετε τα ποτάμια." 

 

                

 

 

Σχετικά Άρθρα