Χίος, Τετάρτη 20 Μαρτίου

Νέος Πρόεδρος του Ε.Σ. της Βιβλιοθήκης "Κοραής" ο Μ. Στάθης

Τρί, 31/03/2015 - 14:50

Ο εκπαιδευτικός, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστής, Μανώλης Στάθης, αναμένεται – σύμφωνα με πληροφορίες- να αναλάβει Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης «Κοραής», μετά τη λήξη της θητείας του Χρίστου Μπελλέ.

Θυμίζουμε ότι ο  Μανώλης Στάθης και στο παρελθόν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη θέση.

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 20/03/2019 - 06:48

Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών», συνεορτάζοντας με τον απανταχού Ελληνισμό την 198η επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, διοργανώνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 στις 7 μ.μ.  Πανηγυρική εκδήλωση στην Αίθουσα ΣΦΟ «Μαρίας Π. Λαιμού».  Η εκδήλωση αφιερώνεται στη μορφή, το έργο και την προσωπικότητα της κορυφαίας διπλωματικής και πολιτικής μορφής του Αγώνα του πρώτου Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια. Ομιλήτρια θα είναι η Ιστορικός Αγγελική Καραπάνου, στέλεχος και συνεργάτης της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων, υπεύθυνη του μεγάλου τριετούς αφιερώματος της Βουλής για τον πρώτο ηγέτη του νεοσύστατου Κράτους. Θα προβληθεί πρωτότυπο υλικό της εκθέσεως με ιστορικά κειμήλια.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στις 7 μ.μ. Στην Αίθουσα ΣΦΟ «Μαρίας Π. Λαιμού» προβολή της ελληνικής ταινίας «Πολιορκία» του Βασίλη Τσικάρα, παραγωγής 2018, της ARATOS FILMS. Η ταινία αναφέρεται στον ξεσηκωμό και τη θυσία των Μακεδόνων αγωνιστών για την ελευθερία της πατρίδος μας και στην πολιορκία της μονής Δοβρά το 1822 στην Βέροια. Στο δεύτερο μέρος η ιστορία ταξιδεύει στους φρουρούς των οχυρών του Ρούπελ, που βρέθηκαν στο ίδιο ιστορικό δίλλημα.  Ένα έργο με υψηλό συμβολισμό και επίκαιρα μηνύματα. Είσοδος ελεύθερη.