Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Νευροχειρουργός και άλλες πέντε ειδικότητες στο Σκυλίτσειο

Τετ, 27/04/2016 - 15:35

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο υγείας, που επιβεβαίωσε η εκτελούσα χρέη Διοικητή του Σκυλίτσειου Ελένη Βουτιέρου, εγκρίθηκαν για το Νοσοκομείο της Χίου οι θέσεις έξι μόνιμων γιατρών, μεταξύ των οποίων και Νευροχειρουργός, θέση για την οποία επέμενε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια η Διοικητής, λόγω γνωστής αυξημένης ευαισθησίας στα τροχαία ατυχήματα. Οι άλλες ειδικότητες που εγκρίθηκαν και αναμένεται και επίσημα η προκήρυξη τους, είναι μια θέση Νευρολόγου, Παιδιάτρου, Νεφρολόγου, Ψυχιάτρου και ιατρού για την Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Σχετικά Άρθρα

Αύριο για την κατασκευή διάβασης πεζών
Παρ, 29/05/2020 - 16:31

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια  του έργου «Κατασκευή προσβάσεων πεζών», θα εκτελέσει εργασίες απόξεσης και ασφαλτόστρωσης στην οδό  Έλενας Βενιζέλου, στο ύψος της νέας πύλης εισόδου του Νοσοκομείου, για την κατασκευή της νέας διάβασης πεζών.

 Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών κατασκευής αυτής της διάβασης, θα πραγματοποιηθεί στένωση λωρίδων κυκλοφορίας και ρύθμιση κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Έλενας Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης έως την συμβολή της οδού Καλουτά με την οδό Αγίας Μυρώπης το Σαββάτο στις 30/05/2020 από τις 7:00 π.μ. εως τις 15:00.

Επισημαίνεται λοιπόν ότι τα οχήματα και μηχανάκια, θα πρέπει να κυκλοφορούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις σημάνσεις επί τόπου για όλη τη διάρκεια διενέργειας των εργασιών, για να μπορέσει να διεξαχθεί ομαλά η κατασκευή του έργου.

Παρακαλούνται οι πεζοί και κυρίως οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης και να μειώσουν την ταχύτητά τους.