Ο Δήμος Χίου έστειλε τις πρώτες κούτες αγαθών στους πυρόπληκτους

Παρ, 13/08/2021 - 16:36

Ο Δήμος Χίου και η Διεύθυνση Πρόνοιας επιθυμούν να ενημερώσουν τους πολίτες πως, χάρη στην άμεση ανταπόκρισή τους για συλλογή αγαθών για τους πυρόπληκτους της χώρας μας και για τους τετράποδους φίλους μας, ήδη από την Τετάρτη 11 Αυγούστου, τα πρώτα κιβώτια απεστάλησαν στην κεντρική αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και στο Δημαρχείο Αχαρνών, με τους οποίους είναι σε συνεννόηση το τμήμα Πρόνοιας.

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Πατεριμός, ευχαριστούν, πρωτίστως, όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα του Δήμου, διότι, χωρίς τη συνεισφορά τους, η συλλογή των απαραίτητων ειδών θα καθίστατο αδύνατη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα ΕΛΤΑ, τη μεταφορική Μαρνέρης και την εταιρεία ACS που μεταφέρουν αφιλοκερδώς τα αγαθά στην Αττική.

Επιπλέον, απευθύνει ευχαριστίες στους Δήμους Ψαρών και Οινουσσών που συνέλεξαν είδη πρώτης ανάγκης και τα έστειλαν στη Χίο, στις δημοτικές ενότητες του νησιού, σε χιακούς συλλόγους και φορείς οι οποίοι, επίσης στήριξαν με ανάλογο τρόπο τους πυρόπληκτους, καθώς και στους αντιδημάρχους Παναγιώτη Αναγνώστου και Γεώργιο Μπελέγρη για τα φορτηγά που διέθεσαν στο τμήμα Πρόνοιας, διευκολύνοντας στη μεταφορά των κιβωτίων.

 

Σχετικά Άρθρα